Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16 hetesen mitől sűrűsödött...

16 hetesen mitől sűrűsödött be a vérem?

Figyelt kérdés
Ma voltam vérvételen és alig tudott levenni egy üvegcse vért, az is 3 vénámból jött össze nagy nehezen. Előtte sosem volt ilyen gondom. Nagyon sötét is volt a vérem... Mitől lehet? Volt valakinek terhesen ilyen tapasztalata? Ittam előző nap eleget.

2012. máj. 29. 17:29
 1/4 anonim ***** válasza:

szerintem ha valami baj lett volna mondták volna

gondolom az Afp szűrés miatt vettek vért, én is ma voltam pont :)

ha gond lenne adtak volna vérhigítót, szóval ne aggódj, de ha aggódsz kérdezz rá a dokinál.

17 hetes kismama

2012. máj. 29. 17:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Igyál többet! 2.5-3 l is nyugodtan mehet terhesség alatt, mert aktív anyagcserével jár a baba növesztése, ahhoz pedig víz kell+ megfelelő mennyiségű vért is kell produkálnod, ez pedig csak folyadékkal lehet, mert hiába termeli a csontvelőd a sejteket ha nincs elég plazmád sűrűbb lesz. Baj nincs egyelőre, de figyelj oda a folyadékfogyasztásra!
2012. máj. 29. 18:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Több vért keringet a szervezeted, így több folyadék is kell, mint alapesetben. Ahogy írta az előttem válaszoló: figyelj oda, hogy többet igyál (lehetőleg vizet, és ne gyümölcsleveket, vagy üdítőket)
2012. máj. 29. 19:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Ahogy előttem is írták, figyelj a folyadékbevitelre. De ne csak a mennyiségre, hanem a minőségre is. Olyan folyadékból igyál 20kg-onként 1 litert, aminek az ozmózisnyomása olyan, mint a véredé. Magyarul szénsavmentes ásványvíz, tea cukor nélkül stb. A cukros, édes löttyök csak még jobban besűrítik.

Boldog babavárást!

2012. máj. 29. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!