Elég nagy a baj. Most akkor nem kapok kórházi ellátást? És Anyasági támogatást sem?
A cég ahol dolgoztam csődeljárást folytat, és nem fizeti a tp-em rá eső 1/3-át. Sem a tb-met. Ezt most tudtam meg...A cég nem tud mit csinálni.
Most akkor nem kapok kórházi ellátást? És anyasági támogatást sem?
jANUÁR ÓTA TÁPPÉNZEN VAGYOK. A csődeljárás nem tudom mikor indult. De nem akkor.
Én nem is a támogatásoktól félek, hanem amiatt, h mi lesz velünk? El sem látnak majd minket? MIt tegyek? Hová forduljak???
Muszáj ellátni. A területileg illetékes kórházba menj be. Nekem is volt egy rövid időszak, 2 hónap, nem volt munkahelyem, kirúgtak, utána papíron felvettek máshová, addig mindig kaptam egy számlát, h ennyibe került a vizsgálat. Fizetnem nem kellett, csak aláiratták velem, h tudomásul veszem, h nincs aki fizesse utánam a számlát.
A kicsit peidig alanyi jogon kell ellátniuk.
Nézz utána, h akkor most a táppénzzel hogy lett.
Akkor ellátnak így is? Mert 30hetesen már nem nagyon tudok utánajárni a dolgoknak, ráadásul van egy kislányom még aki itthon van velem. Tp-t kapok az oep-től, de akkor ez nem is járna.
Lehet h jobb lenne erre a 2 hónapra elmenni munkanélkülire...nem?
Szia!
Menj be az OEPhez érdeklődni, vagy hívd fel őket.
Ők tutira tudnak neked felvilágosítást adni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!