Van itt olyan, akinek a nemvárt napján negatív volt az internetről vásárolt olcsó teszt (10-es erősségű), és mégis babát várt?
szia!
én a nemvárt utáni 1. napon teszteltem negatívat egy dm-ből vásárolt teszttel (25/l-es volt a hcg érzékenysége), és negatív volt. teljesen. aztán még pár napig vártam és csak nem jött meg. aztán a nemvárt utáni 5. napon vettem egy tesztet gyógyszertártból (10/l es érzékenységú volt), és az teljesen tisztán és láthatóan pozitív lett.
szóval vannak érdekességek ezekkel a tesztekkel kapcsolatban!
(a 25-ös tesztre az volt írva, hogy a nemvárt napján kimutatja, és nem mutatott ki semmit...nem érdemes ilyen dm-es teszteket venni...)
Szia!
Nagyon köszönöm, hogy írtál!!!
Akkor még reménykedem én is, hétvégén tesztelek még egyet.
Szia. Az első válaszolóhoz szeretném hozzáfűzni, nem feltétlenül rosszak a dm-es tesztek. Én például a sokak által szidott Lily tesztel teszteltem a nemvárt után 5 nappal, és annyira egyértelmű pozitív lett, hogy szinte még bele sem ért a vizeletbe, már azonnal kidobta a két csíkot. Szerintem a szervezetben a hcg erősségétől is függ, gondolom.
Sok sikert. egy 21 hetes
köszönöm!
Boldog babavárást kívánok neked!
Nekem az internetről vásárolt elvileg 10-es teszt még a 7. héten is negatív volt. Direkt megcsináltam kíváncsiságból, mert én is azzal terszteltem a nemvárt napján és nega lett, majd másnap egy normális teszttel (easy pregnancy és még sok más :) )és azok pozitívak lettek. Mivel maradt még abból a 10-es internetesből kíváncsiságból megcsiáltam. Negatív lett. Úgyhogy szerintem ha nem jön meg, akkor vegyél gyógyszertárban vagy dm-rossmannban rendes tesztet. ;)
Most 18 hetes vagyok! ;)
Majd írd meg mi lett az eredmény!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!