Bubu18 kérdése:
25. én kellet volna megjönnie, előtte nap nagyon görcsöltem fájt a gátsebem is. Azt hittem megjön,1 hete minden reggel hány ingerem van. Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Gyógyszert nem szedek, mielőtt párom el megy ki húzza.Van egy 1 éves fiam.2012. máj. 28. 18:00
11/14 anonim válasza:
Attol hogy az első terhességednél nem voltak tünetek ennél lehet bármi.Mikor terhességre gyanakodtam egyből tesztet csináltam.Csinálj Te is holnap reggel az első pisiből akkor többet fogsz tudni.
12/14 A kérdező kommentje:
Lehet a görcs is egy ok?:O
2012. máj. 30. 14:09
13/14 A kérdező kommentje:
Halottam hogy ha megjön valakinek a melle meg keményszik nekem ijen nem volt csak mikor a fiamat vártam.Most is kezd keményedni:(
2012. máj. 30. 14:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!