Tapasztalt anyukák leirnátok az összes vizsgálatot attól fogva, hogy megtudtátok, hogy terhesek vagytok? (elmaradt mensi) Azt is írjátok le röviden, hogy milyen volt a vizsgálat? Mit csináltak?
Hivatalos terhesgondozás:
12. héten uh+vérvétel (ellenanyag, szifilisz, hepaB)+vizelet, 16. héten vérvétel(négyes teszt)+vizelet, 18. héten uh, 24. héten terheléses cukor (vérvétel, utána cukros lötty ivása, ezután 2 óra múlva ismételt vérvétel)+vizelet, 32. héten uh + vizelet, 36. héten uh+vérvétel+vizelet, 38. héten uh, 36. héttől hetente NST (tappancs a hasadon, ezen nézik a baba szívhangját a mozgások függvényében kb. 20 percen át). Ebből az egyik rossz lett , sürgősségi császárral szültem 38+4-en.
Magánúton: 4. héttől két hetente ultrahang a 12. hétig, utána 14, 20, 24, 36 hetesen voltunk 4D-n.
Magándokim volt.
6 hetesen voltam először, majd 12 hetes kombinált teszt: uh + vérvétel + pisi, 16. héten vérvétel + pisi, 18. héten uh, 22. héten uh, 26. héten uh és terheléses cukor + pisi, 30. héten uh, 34. héten uh, 36. héttől hetente NST, 38. héten nekem még volt egy uh, de ilyenkor már nem szoktak csinálni általában. Ja, és havonta védőnő: testsúlymérés, szívhanghallgatás, vérnyomásmérés, pisivizsgálat. Én a 28. és a 32. héten voltam 4D-n is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!