Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek az első teszt még...

Akinek az első teszt még halvány csíkos volt, az hány nap múlva csinálta meg a másikat, amin már nagyon jól ott volt a 2 csík? Mikor érdemes?

Figyelt kérdés
2008. ápr. 24. 18:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én menzi előtt egy héttel csináltam az elsőt (olyan tesztet ami 5 nappal előtte kimutatja). Az nagyonnagyon halvány volt, nem vettem komolyan. Aztán két nappal később vettem egy hitelesebb szintén 5 nappal előtte tesztet, az már határozott két csíkot mutatott, délutáni vizelettel. MÁsnap reggel mégegyet csináltam, csak hogy biztos ami biztos, az nem működött :))))))) aztán mégegyet, az megint 2csik lett! SZóval a halvány is csík, ha nagyon halvány is!!!! reggeli vizelettel csináld az a biztos!
2008. ápr. 25. 01:01
 12/12 anonim válasza:

Sziasztok, nekem is halvány csíkos volt tegnap a 29. napon... Két különböző teszten. De nagyon fáj a hasam, félek, hogy megjön...tudom ez is lehet tünet, de a kislányomnál nem emlékszem volt-e...

Hétvégén csinálok még egy tesztet (hátha "szebb" csíkjaim lesznek), feltéve ha nem jön meg... Szurkoljatok! Én is mindenkinek :)

2008. máj. 2. 06:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!