Melyik név illene egy févér (kínai-magyar) ksifiúhoz az alábbiak közül?
Benedek, Zente, Sebestyén
Sorrendet is mondjatok kérlek, és ha nem tetszik, akkor mondjatok helyette valami mást, amiben nincs "r" és különleges név.
A vezetéknév Liu-Dömötör.
Köhömm, próbáljunk meg a fiúnevekre összpontosítani. :) A lánynévnél kettő maradt a szavazatok alapján: Evelin és Nedda.
De most a fiú név nagyobb gond. A Simont anyum is mondta, bár ő "angolosan" gondolta.... :D
Szia!
En nem adnek ehez magyar nevet inkabb nemzetkozit.
Tipp: Alex,Noel,David,Daniel,Kaleb.
Kar,hogy nem lehet benne "r". Az en fiamat Erik Tibornak hivjak, most varom az ocsit O David Zalan lesz.
Mi kulfoldon elunk ezert valasztottunk egy nemzetkozi es egy magyaros nevet is.
Zente szerintem nagyon jó név. Miért baj, hogy esetleg Zenthe Ferenc jut róla valakinek eszébe? Szerintem nagyon jó színész volt. (amúgy neki nem az eredeti vezetékneve volt ez, csak felvette "művésznévként").
Szerintem a Kende is jó lenne.
A Noel nekem egyáltalán nem tetszik és nagyon gyakori is.
Ami még eszembe jutott és szerintem jól menne a dupla vezetéknevetekhez:
Keve, Vince, Vencel, Bende, Jakab, Edvin, Félix, Iván, Kolos, Leon, Soma, Vajk.
Gyakoribbak közül: Milán, Kevin, Zalán, Ábel, Áron, Zétény.
Utolsó! A kettős vezetéknév anyukám kívánsága, és nem akarok neki csalódást okozni, mert azt szeretné, ha valamilyen formában öröklődne a Dömötör vezetéknév a családban (ne is kérdezd, nekem sincs ínyemre, de hát ez van, az idős szülők már csak ilyenek).
Többiek, köszönöm az ötleteket. Némelyik nagyon megtetszett, pl a Bende, illetve a Kaleb. Majd szavazásra bocsájtom, és meglátjuk, hogy mi lesz. Majd megírom az eredményt! Köszönöm nagyon a segítségeteket.
Ja, és nem akarunk kínai nevet adni a gyereknek, mert akkor "csak egy lesz a sok közül", de a magyar(külföldi) nevével kitűnik majd mindenhonnan. :)
A Háni különösen tetszett, ugyanis így hívom a férjem, attól eltekintve, hogy nem ez a neve, szóval jót mosolyogtam! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!