Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti mennyit hiztatok 15 hetes...

Ti mennyit hiztatok 15 hetes korotokig?

Figyelt kérdés
Holnap leszek 15 hetes és 3 kiló plussznal tartok. Vékony vagyok amúgy.. Ez sok? Mire kell figyelni hogy ne hizzak el? Édességet szinte nem eszem este 6 óra után sem

2012. máj. 27. 18:17
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen utolsó :) hasznos tanácsokat adtál. Én amúgy is "sokat" ettem ahhoz képest hogy kicsi és vékony vagyok.

Az elején mikor kiderült,hogy kisbabánk lesz tényleg többet ettem, gondoltam a baba "éhes"azért vagyok egész nap éhes. De hamar rájöttem,hogy ez butaság így már visszavettem az evést.

De az a plussz 3 kiló nem akar lemenni..tudom lesz ez még több is.. de nem szeretnék azért mert zabálok 20 kilót felszedni. MÉg egyszer köszönöm :)

2012. máj. 28. 13:37
 12/17 anonim ***** válasza:
14 hetesen 4 kg.:(:(
2012. máj. 29. 12:38
 13/17 anonim ***** válasza:

14 hetesen 3,4kg , 16 hetesen 5,7 kg (ezeket irtam fel). 168 cm vagyok és 60,3 ról indultam. most 6,8 nál tartok 19+4 hetesen.

az elején gyakran ettem és sokat voltam éhes, most tök normálisan étkezem, nem zabálok, nem eszek édességet mégis szépen jönnek fel hétről hétre...

néha el vagyok kenődve, de mások azt mondják hogy csak pocin és cicin látják, a védőnőm szerint ne foglalkozzak vele, mert ha kóros a hízás akkor úgyis szól.

2012. máj. 29. 17:17
 14/17 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Aza helyzet hogy a terhessegem elott fogyokuraztam fogytam 32 kg-ot,aza helyzet hog ymost teherbe estem!!!Az lenne a kerdesem hogy szerintetek igy terhesseg alatt hamarabb feljonnek a kilok?Es tobb feljon?Elore is koszonom a valaszokat!!!!:) :)
2012. jún. 4. 12:48
 15/17 anonim ***** válasza:
Valószínűleg olyan kajákat fogsz kívánni eszméletlenül amiket mellőztél a fogyókúra alatt.Velem is ilyen van.25 kg-ot fogytam.Még az elején tartok mondjuk 15.hét. Eddig 5 kilót szedtem fel.Nagyon kívánom a fehér kenyeret, a csokit.Nem tudom mi lesz így,a teljes kiőrlésű kenyérre,zöldségre,magvakra rá sem bírok nézni amiket a fogyókúra előtt ettem.:(
2012. jún. 6. 06:16
 16/17 anonim ***** válasza:
Pontosanez a helyzet velem is!Es raadasul retenetesen lusta lettem!:/6 hetesen voltam utoljara dokinal azota nem mert a ferjemmel masik orszagba koltozztunk es nagy volt a kavarodas!most 14 hetes terhes vagyok!Es raadasul merekezni se tuttam sehol,kicsit idegesit hogy hany kg lehetek mert mar egy nadragom se jon fel ram!:/De jovohet hetfore kaptam idopontot a dokitol es mindedn kiderul!!Remelem a picinek sincs semmi baja!!koszonom hogy irtal!!!:)
2012. jún. 6. 13:08
 17/17 anonim ***** válasza:
Rosszul írtam,amiket a fogyókúra alatt ettem,nem előtt:)
2012. jún. 6. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!