Milyen fájdalomcsillapítót érdemes bevenni?
paramax raphid.próbáld előszőr féltabblettával.ez recpt nélkül kapható, nekem bevált.
boldog babavárást
első válaszoló vagyok.
a tartós fájdalom veszélyesebb, mint egy-két szem tabletta.a fájdalomtól akár be is lehet lázasodni, az meg végképp nem jó.
de ha bemész egy patikába, és elmondod, hogy babát vársz, hány hetes terhes vagy és fájdalom csillapítóra van szükséged, majd adnak valamit.értenek hozzá.
Ha őszinte választ akarsz, egyiket sem érdemes bevenni!!! Az első három hónapban meg kifejezetten tilos!! Ha fáj a fejed, feküdj le, vagy masszírozd, de ne vegyél be semmit!
Ha meg a fogad fáj, melegítsd valamivel, és menj fogorvoshoz! Olvasd el a betegtájékoztatókat, és meglátod, mindnél írják, hogy csak nagy körültekintéssel lehet beszedni orvosi engedéllyel, de nem az első 3 hónapban!
Te döntesz, de nem vagy már egyedül!
nem minden gyógyszert ismer mindenki, csak azt tudja hajtogatni aminek látta a tájékoztatóját és rávan írva , hogy nem ajánlott / nem nem szabad, csak nem ajánlott /.vannak gyógyszerek amiket lehet szedni.
és különben is .szerintem túlzás viszik ezt a gyógyszer elleneskedést.általában a 5.héttől tudja meg az ember lánya, hogy babát vár, és akkor mi van az addig bevett gyógyszerekkel?alkohollal?cigarettával?
vannak itt olyan kérdések is, hogy " ártottam-e a babának, ha eddig cigiztem,, de most már hogy 5perce tudom, nem cigizek?"keress, rá ilyen kérdésekre.nem , nem ártottál...stb.
hát az olyan gyógyszerrel sem fogsz ártani, amit lehet szedni, mert az van a tájékoztatóján!
de "kérdezze meg gyógyszerészét, kezelőorvosát"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!