Házassági anyakönyvi kivonat tényleg nem lehet egy hónapnál régebbi?
Én meg úgy tudom, hogy az régen volt. 2010-ben jött a változás. Egy ideig a terhességem alatt nekem is azt mondták, hogy kell egy frisset kérni, aztán megváltoztatták ez a határozatot és nem kellett újat kérnünk. Mi már akkor másfél éve házasok voltunk, tehát az is, több mint 300 nap volt. De a családunkban is született több kisgyerek, volt ahol a szülők majd 10 éve voltak házasok és nekik sem kellett újat kérni.
De azért kérdezz rá az önkormányzatnál, mert sosem lehet tudni.
Szia!
Én az Anyakönyvvezetőt kérdeztem meg ez ügyben,és azt mondta hogy 300napnál nem lehet régebbi.Nálunk az a helyzet hogy tavaly 07.16-án volt az esküvőnk,és Augusztus közepére várjuk a babát,és azt mondta hogy kb.egy hónap múlva menjek vissza,és akkor csinál egy újat egy frissebb dátummal.De ha csütörtökön megyünk a szülésfelkészítő tanfolyamra,majd megkérdezem a kórházban is,hogy hogyan is kérik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!