Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Augusztusban születik a...

Augusztusban születik a harmadik gyermekem. Akkor hogyan tudnám már most igazolni, hogy szeptembertől jogosult leszek a ebédtámogatásra?

Figyelt kérdés
Június 15-ig kell leadni a papírt,de így csak 2 gyerekről tudok nyilatkozni. És ugye 3gyerektől jár a kedvezmény. Ilyenkor mi a teendő?
2012. máj. 25. 09:48
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Ez a legbosszantóbb,hogy az iskolák se tudnak segíteni. Akkor mi mégis honnan szívjuk ki...a kisujjunkból?????
2012. máj. 25. 11:33
 12/17 anonim ***** válasza:
3. válaszoló vagyok; én ezzel próbálkoznék, de ez is csak ötletelés, a semminél több :( remélem azért tudtam segíteni
2012. máj. 25. 11:37
 13/17 A kérdező kommentje:
Persze,köszi,ezt megpróbálom. Végülis veszteni valóm nincs.
2012. máj. 25. 11:40
 14/17 A kérdező kommentje:

Kedves Válaszolók!

Kiderítettem!!!! :)

Mivel augusztusban születik a baba,így elég év elején igényelnem. Szeptember 15-ig kell majd minden igazolással leadnom a igénylést az iskolába.És a legkisebb gyerek osztályában kell leadni. (Ennek mondjuk nem tudom miért fontos,de így mondták.)

Ha esetleg év közben születne a baba,akkor az önkormányzatnál menet közben is lehetne igényelni.

2012. máj. 30. 12:14
 15/17 anonim ***** válasza:

Első vagyok, akkor most hogy is van ez? Aug legvégén szülök, a lányom most szeptemberben kezdi az ovit, a fiam az ötödiket.Akkor most mit csináljak, milyen papírokat vigyek be, mert ugye nekem is csak az a papírom van, amit a 13. terhességi héten kiállítanak.

Megkérdezhetem, hogy melyik megyében laktok?

2012. máj. 30. 12:18
 16/17 A kérdező kommentje:

Szóval,a suliban majd osztják év elején ezt az igénylőlapot.Ha nem kaptok,akkor még szerintem az első héten menj be és mond,hogy nektek is kell,mivel már 3gyerek van.

Azon rajta lesz minden.Kell jövedelemigazolás,iskolalátogatási papír,családiról igazolás(hogy 3 gyerek után kapjátok).

És ezt így mind vissza kell vinni a suliba szept 15-ig.

De a papíron tényleg le van írva minden miket kell vinni és meddig.

Mivel Nálad a középső ovis,szerintem ott külön meg kell igényelni,de erre az oviban mindenképp kérdezz rá.

Nálam mind a kettő ugyan abba a suliba fog járni,ezért elég csak egyszer megigényelnem,mind a kettő nevére.

Ha esetleg szeptemberben szülnél akkor is jár majd a támogatás (50%-os amúgy)csak elvileg a szülés napjától,mikor már 3 gyerek van.Akkor már csak lehet az önkormányzatnál tudod majd igényelni.LEgalábbis nálunk igen.

2012. máj. 30. 12:26
 17/17 A kérdező kommentje:
JA és Jász-Nagykun-Szolnok megyében lakunk.
2012. máj. 30. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!