19 hetes kismama vagyok. Rengeteget veszekszünk a párommal. Ez az idegállapot mennyire hat ki a babám fejlődésére?
Sajnos nem tul jó, mert ha Te ingerült vagy, ő is érzi.
Az exemmel én is igy voltam, el is váltunk, és tudod nekem a kisfiam nem tul nyugodt gyerek, én erre vezetem vissza.
Az én személyes tapasztalatom ez, szerintem beszélj a pároddal, mert ez egyikőtöknek sem jó, és a babának meg főleg.
Boldog és nyugodt babavárást!
A fizikális fejlődésére nem, hacsak nem károsítod magad alkohollal, vagy cigivel, vagy mással.
De a lelkiállapotodat ő is érzi, így az nem jó.
Miért veszekedtek? Egy baba csodás dolog. Ideje lenne lenyugodni, vagy még most külön útra menni minhármotok érdekében.
BEszéljétek meg, mit is akartok, de ne tegyétek tönkre egymást.
Szia.
Eggyet értek az elöttem szólókkal.A konkre´t fejlöde´se´re nincsen kihata´ssa,de a pszichére igen.Ö e´rez mindent,amit te.Ìgy az ingerültséget,örömöt.
próbálj lenyugodni.
Szia
En 21 hetes kismama vagyok,es Mi is eleg sokat veszekszunk,de leginkabb a parom cigizese miatt,mert annyira zavar,h el sem tudom mondani.Na es persze En sem lettem megertobb ezekben a honapokban,hanem inkabb meg hisztisebb,ami tudom,h nem jo,es probalok is valtoztatni ezen.
De tenyleg amin veszekszetek az ilyen "kis ugy" mint nalunk,mert akkor tenyleg butasag az egesz mar rajottem En is,ha viszont tenyleg vmi gond van a kapcsolatotokban akkor probalj leulni a paroddal es nyugodtan mond el neki,h ez a kicsire igen is kihat,es Te es O sem artanatok neki soha,es biztosan O is belatja,es megoldodik a problematok!
En nagyon drukkolok nektek!!!Nagyon boldog babavarast kivanok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!