Ha a védőnők, egyfolytában undorító megjegyzést tesznek egy kismamára, azt hol lehet jelenteni?
Már bocs, de még a válaszomat is túlreagálod....
Lehet, hogy a védőnőkkel nincs ilyen tapasztalatom, de vezetőként, beosztottak irányításából van annyi hidd el, hogy tudnám hogyan tegyem őket helyre, veled ellentétben. De addig, amíg nem a megoldáson gondolkodsz, hanem az indulataid irányítanak, ne várj más hozzáállást tőlük sem.
Amúgy jogod van hozzá, hogy kiküldesd őket, nem hozzájuk tartozol, ergo közük nincsen és joguk sincs semmilyen veled kapcsolatos adathoz. De egy betegjogi képviselő felvilágosíthat.
35 hetes kismama
Én is azt hiszem, hogy egy picit túlreagálod. Tárgyként kezelnek? Kit érdekel, nincs közük hozzád, a saját védőnődet meg kedveled.
Viszont akkor valóban készülj fel a kórházra, ott nemcsak téged, a babádat is tárgyként kezelik majd. (Ezt szinte biztosra veheted, az én férjem ott orvos, ahol szültem, tehát még úgymond "protekció" is volt, mégis így jártunk.)
Rengeteg a kiégett nővér, védőnő, eü-s, védhető és kevésbé védhető okokból. Ez van. Jogot végeztem (bár nem ezzel foglalkozom), és azt is biztosra tudom neked mondani, hogy azért, mert téged kibeszélnek a hátad mögött, semmilyen eljárás nem fog indulni, hiszen igen gyermeteg, és aligha bizonyítható az állításod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!