Ma megyek először dokihoz 6 hetes 6 napos vagyok. Nagon ideges vagyok. Más is ilyen ideges volt első alkalommal? Lesz már szivhang szerintetetek?
komolyan lehet tullihegem az egészet de 4 re megyek du és már nem birtam aludni majd kiugrik a szivem...
Nyugtassatok meg csajok vagy mondjatok valamit mert kikészlök mire eljutok a dokiig..:-))
Köszike!
Szia! Nyugi, lesz már szívhang! Mindenki izgul minden vizsgálat előtt, ki jobban, ki kevésbé! Pozitív gondolkodás, sok pihi, zöldség-gyümölcs, vitaminok, ez minden amit tehetsz a babás és saját egészségedért! Gratulálok, minden rendben lesz!
19 hetes + 19 hós
Szia gratula neked is..
Köszi hogy ilyen hamar irtál.
Remélem csak az wlsőnél izgulok ennyire.
De már a tenyerem is izzad..:-)
De Gondolom azért mert ennyire ideges vagyok.Hogy minden rendben van e jó helyen van e a baba meg él e meg ilyesmi.
Nem vagyok komplett...Már arra is gondoltam lehet nem is vagyok babás..De 3 + teszt csak nem hazudik..:-))
Szoval pozitivan gondolkodok meg ugy alapbol jó kedvem is van csak feszült vagyok...:-)) remélem elmulik...mert ha igy folytatom mire odaérek a dokihoz elájulok...:-((
Én a múlt héten voltam, ugyanennyi idős voltam mint most Te és hallani még nem lehetett, de látni igen, ahogy dobog a kis szíve! Csak egy kis folt volt minden, de nagyon örültem, hogy minden rendben van!
Ne aggódj, inkább csak várd nagyon, minden oké lesz!
lazits egy kicsit.Nekem is 6 hetesen volt az első vizsgálat és már szépen látszott a szívmükődése.
Nyugalom nem lesz semmi baj
39hetes km
Köszönöm a válaszokaz.
Igyekszem megnyugodni csajok remélem nem leszek ennyire ideges..:-))
Mindenkinek gratula remélem rendben lesz minden mindenkinél köszike!
Szia.Ha megnyugtat, én már 30 hetes vagyok, de még mindig izgulok a vizsgálatok előtt, még a védőnőnél is.Ilyen vagyok, hiába mondják hogy nyugi, meg hogy ne idegeskedjek, ha ilyen vagyok, akkor nem lehet mit tenni.
Nekem már kétszer közölték ultrahang alkálmával hogy nem él a pici, hát persze hogy minden ilyen előtt paráztam nehogy megint baj legyen.De mióta mozog a pici, és érzem, azóta valamivel jobb, majd neked is jobb lesz, de lehet végig izgulod az egészet, hisz dokinál általában mindenki idegesebb.
Szívműködés már lesz, de hallani még nem biztos hogy hallod, de a pulzálást már látni fogod.
Minden jót nektek.
Köszönöm szépen a biztatást.
Az azért szörnyű hogy már kétszer mondtk hogy nem él a baba..de az a lényeg hogy jol vagytok..
Gondolom 30 hetesen vaalmivel nyigodtabb leszek mint igy az elején köszi a biztatást.Neked kitartást és könnyű szülést!És sok boldogságot!
Jajj, lehet nem jól fogalmaztam, nem ennél a terhességnél mondták azt a szörnyűséget, hanem két előző terhességemnél(7 és 18 hetesen.)Mindkétszer az uhán derült ki hogy baj van, ezért is féltem a mostani terhességemnél minden uh előtt.Eleinte két hetente mentünk dokihoz.Hála az égnek minden ok.
Minden jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!