Hogyan kell a használt pelust tárolni? Ki hogyan fogja tárolni míg el nem viszik a szemetesek? A helyes tárolásra vagyok kiváncsi
Én úgy oldottam meg hogy volt egy saját pelustartó kukánk a szobában.. az anyatejes kaki nem büdi, kicsit savanykás szagú..:) de egy kisebb hűtőtasakba csomagoltuk a pelusokat és naponta ürítettük a pelusos kukát.
Nem volt szaga, és útban sem volt a kiskuka..a 4.emeleten lakunk nem tehettem meg hogy gyakrabban lerohangáljak vele, de így bevált a módszer.
amúgy meg külön nagy zsákba raktuk bele amikor a konténerbe vittük..
A fiamnál volt aszobájában szemetes, amikbe dobtam a használt pelenkákat, de az egyrészeléggé "szagos" volt, meg amikor már nagyobb volt a gyerkőc és tevékenykedett, az volt az egyik kedvenc szórakozása, hogy kiborítottta pelusos szeemetest.
Most a lányomnál kidobom a konyhai szemetesbe, azt meg sűrűn ürítjuk, csak ki kell vinni a kertbe a kukába.
Szia!
Mi vettünk Tommee Tippee típusó szemetest a pelenkázó mellé, mert ez olyan kis hurkákat csinál a koszos pelusokból, mindegyiket külön lezárva, így biztos nem szivárog belőle az "illat" :-)
Én sem tudok minden darabbal leszaladgálni, ezért tartottam fontosnak ezt beszerezni.
Üdv!
Szép babázást!
Szia!
Nálunk a fürdőben van egy 35literes szemetes. A kakis pelusokat a tecoban kapható kék kis peluszacsiba csomagoltuk, így nem volt szaga. A pisis pelus meg csak összegöngyölve ment a szemetesbe. Amikor megtelt, levittük a nagy kukába. Ez kétnaponta feladat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!