Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5+5 hetesen ezek az adatok jók?

5+5 hetesen ezek az adatok jók?

Figyelt kérdés
Cervicogramm: 3000 CRL: 2mm Jó szívműködés. Közel 6 hetesen a 2mm nem kicsi? A jó szívműködés nem azt jelenti még hogy van szívhang ugye? Mert nem hallottam semmit.2 hét múlva kell visszamennem.Volt tavaly egy missed abom,ott az állt a papíromon,hogy bradycard szívműködés.Hallottunk szívhagngot de nagyon lassú volt.Tehát a jó szívműködés jelen esetben nagyon jó jel igaz?
2012. máj. 23. 20:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

5 hét körül ez tök normális méret. S ha a szívműködés is normális akkor nem kell aggódnod.

Ilyenkor napról napra sokat nőnek, és lehet nem is mérték pontosan mivel még nagyon picike, és egy-egy milliméter eltérés is sokat jelent, de a lényeg, hogy a 2 mm is normális ilyen korban.

A C3000 pedig tökéletes, hiszen a méhszáj zárt, a méhnyak nem rövidült, ez jó esetben sokáig így is kell hogy maradjon.

A doki biztos szólt volna, ha baj lenne.

2012. máj. 23. 20:58
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Sajnos azt a 2 mm-t az előző terhességemnél se sikerült túllépni,sajnos maradt annyi és 10 hetesen elvették.Akkor még nincs szívhang ugye? A jó szívműködés nem azt jelenti igaz?
2012. máj. 23. 21:14
 3/12 A kérdező kommentje:
vagy az egyenlő a szívhanggal csak nem adott rá hangot vagy mi? bocsánat ha butus lennék! :)
2012. máj. 23. 21:41
 4/12 anonim ***** válasza:

Szia. Először is gratulálok a babához. A jó szívműködés önmagában már jót jelent, nekem sem volt hang annak idején.Majd 2 hét múlva lesz!!

Viszont ne haragudj hogy megkérdezem, de most én is 5+4 hetes vagyok, és elmondanád hogy van-e terhestüneted? Nekem most sincs, és nagyon félek!!

2012. máj. 24. 08:29
 5/12 anonim ***** válasza:
A jó szívműködés az azt jelenti, hogy van szívhang! Nyugi, minden rendben lesz!
2012. máj. 24. 08:57
 6/12 A kérdező kommentje:
Ilyen korán? Jaj de jó :) Csak még nem biztos hogy elégséges hiszen nem hallottam semmit.Mert nekem tavaly volt missed abom.Volt a magzatnak szívhangja és ott hallottam de azt mondta a doki hogy sajnos keveset ver 1 perc alatt.De akkor nem is írta a papíromra hogy jó szívműködés.De ha most jó a szívhang miért nem hallottam? :) Köszönöm amúgy a gratulációt :) És,hogy egy kérdésre is válaszoljak,nekem a tüneteim: álomkór de nagyon,nagyon fájnak a melleim főleg este durrannak be,reggel hányinger,irritálnak bizonyos szagok illatok és fel vagyok puffadva..nagyjából ennyi,én is gratulálok neked!Te mikor mész dokihoz?Szerintem nem minden terhesség egyforma,lehet neked is lesznek csak később :)
2012. máj. 24. 16:47
 7/12 anonim ***** válasza:
5. válaszoló vagyok. Én ma voltam dokinál, és nekem is csak 2,2mm-es a baba, volt szívverés. Most engem is idegesít, hogy kicsi-e baba. A dokim azt mondta, hogy minden rendben, 6 hetes terhességnek felel meg.
2012. máj. 24. 18:26
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod,akkor együtt izgulunk :) Neked mikor kell visszamenni? Nekem 2 hét múlva.Remélem addig összeszedi magát :)
2012. máj. 25. 14:48
 9/12 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem mik vannak még a papírodon? Első baba? Hallottál szívhangot vagy még te se? Kaptál uh képet? Bocsi a sok kérdésért...:)
2012. máj. 25. 15:25
 10/12 A kérdező kommentje:
persze nem első baba utólag visszaolvastam :)
2012. máj. 25. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!