Voltam dokinál és már nem láttott semmit nagyon szomorú vagyok mit csináljak a barátom nem akar kis babát?
Ilyenkor úgyis kell egy kis idô még regenerálodik a szervezeted ill. feldolgozod a baba elvesztését. Ez idô alatt hátha megváltozik újbol a babához valo hozzáállása a párodnak.
Amúgy mi az oka, hogy már nem szeretné a kicsit? <Ha megkérdezhetem.> Nem kell válaszolni ha nem akarsz, de remélem azért te legalább tudod.
4. vagyok
Gondolom pozitív lett a terhességi tesztje, elment dokihoz, ô viszont nem látott semmi babára utalo jelet.
azért nem szeretné a babaát mert nem dolgozik és ugy nem akarja!
kérdésetekre a válaszom.. pontosan 2 hete van ma hogy voltam dokinál és 3 mm-es petezsákot látott ma vissza mentem mert vissza rendelt és azt monta hogy már nem lát semmit eltünt :( most mit csináljak ? :(
Nem véreztél?
Talán nem marad meg a baba, csak az a furcsa, ha nem vérzel, akkor a petezsáknak még ott kellene lennie.
Mit mondott az orvos? Nem rendelt vissza?
Érthető hogy szeretnél babát,de valamiből el is kell tartani.A barátodnak először mindenképpen munkát kéne találnia.Neked van munkahelyed?Mert ha nem akkor te is csak az alap gyest kapnád ami netto 25650Ft + a családi pótlékot netto 12200Ft.=37850Ft Ebből pedig nem lehet babát nevelni.
Meglehet tudni hány évesek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!