Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha a nagy nagy pocakom alsó...

Ha a nagy nagy pocakom alsó részén, amit már csak a tükörben látok, van egy kis enyhe alig látható pukli, és ha megnyomom, egy ujjal, egy ponton úgy fáj, mintha beütöttem volna, az mi lehet?

Figyelt kérdés
kicsit a bőr is mintha világosabb lenne rajta, olyan egy kicsit mint a köldök, csak kevésbé észrevehető
2012. máj. 23. 17:59
 1/5 anonim ***** válasza:
hát ez nagyon jó kérdés.Orvos biztos meg tudja mondani.
2012. máj. 23. 18:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Az lehet egy sérv.Menj orvoshoz mihamarabb.
2012. máj. 23. 18:25
 3/5 A kérdező kommentje:
Nekem is ez jutott eszembe, de az bárhol kialakulhat a pocakon? Én azt hittem a köldöknél szokott.
2012. máj. 23. 18:40
 4/5 anonim ***** válasza:

Menj el az orvoshoz, lehet a hasfalad nem bírja a terhelést, és nehogy gondd legyen.

Nem csak a köldöknél lehet sérv, bárhol máshol a hason!

2012. máj. 23. 19:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Az az igazság,hogy most ott a méhed van. Alul viszont van hely a beleknek. Sürgősen doki,inkább 1000x feleslegesen,mint 1x későn!!!
2012. máj. 24. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!