Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Anyukák! Szülés után lemegy a...

Anyukák! Szülés után lemegy a felesleg?

Figyelt kérdés

20 hetes vagyok, és kíváncsi lennék, hogy ti hogy tudtátok leadni a felesleget szülés után? Sportoltatok?

Kinek mi vált be, és mennyi idő alatt fogytatok és mennyit?

2012. máj. 23. 11:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hát én 8 kilót híztam, mikor kijöttem, 3 kilóval kevesebb voltam a kiindulásnál. Ilyen is van, hátha neked is bejön! :)))
2012. máj. 23. 13:00
 12/15 anonim ***** válasza:

Lányom másfél éves,vele 15 kg-ot híztam, 20 hetesen jártam talán 6-7 kg-nál. ! kg-os babám született, szülés után lement rögtön 10 kg. A többi pedig szépen lassan 8 hónap alatt!!!

Most ismét kismama vagyok. 26 hetes és idáig "csak" 7kg-ot híztam. Bízakodok, hogy nem lesz több,mint az elsővel és könnyen lemegy.

Nem sportolntam, szopott a kislányom,elvégeztem a napi teendőimet és sokat sétáltunk:):)

2012. máj. 23. 13:06
 13/15 anonim ***** válasza:

Szia!

70 kg-mal kezdtem a terhességet, 95-tel mentem szülni, vagyis 25 kg-ot híztam. Szülés után 86-88 voltam, de a szoptatás alatt rengeteget ettem, így nem is ment lejjebb a súlyom. Fél éves volt a baba, amikor elkezdtem diétázni és sportolni (mellette szoptattam is tovább). 5 hónappal később 73 kg lettem. Folytattam volna tovább is, de közben újra terhes lettem. Csökkentett szénhidrát diétát csináltam, és az első pár alkalommal személyi edzővel tornáztam, majd amikor megvolt az edzésterv, egyedül folytattam. Az edzőterem, ahová járok, fél éves kortól vigyáz a gyerekekre, ez nagy könnyebbséget jelentett, nem kellett másra bíznom a gyereket, ami macerás lett volna. Így rendszerint napközben jártam, estére már nem biztos, hogy lett volna kedvem.

2012. máj. 23. 13:07
 14/15 anonim ***** válasza:

11.26-os vagyok. Megnéztem a kiskönyvemet, én így gyarapodtam:

12. hét 53 kg

15. hét 55 kg

19. hét 56 kg

23. hét 59 kg

27. hét 62 kg

31. hét 64 kg

36. hét 67,5 kg

37. hét 68 kg

38. héten szültem, 3kg volt a lányom :)

2012. máj. 23. 14:42
 15/15 anonim ***** válasza:
Először 10 kilót híztam, 2,5 kg volt a lányom, egy héttel szülés után 2 kg maradt rajtam. Másodikkal is 10-et híztam, 3,3 kg-mal született, 5 nappal utána mínuszban voltam a terhesség előtti súlyomhoz képest, 12 kg ment le a szüléssel és az első napok szoptatásával, amikor még be sem lövellt rendesen a tej. Viszont második baba után 3 kilót híztam az itthon töltött 2 év alatt. :(
2012. máj. 25. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!