Biztos 5 hetes terhes vagyok?
Figyelt kérdés
A múlthéten voltam az orvosomnál és a menstruációm alapján 5 hetes terhes vagyok. Az embrió 3,5 mm volt akkor. Vagy 7 hetesen nagyobb az embrió? Az utolsó menstruációm nagyon pontos volt, és előtte három nappal csináltam délután egy tesztet, ami negatív volt. Akkor gondolom, ha már terhes lettem volna, akkor kimutatta volna, nem?2012. máj. 23. 08:25
1/4 anonim válasza:
Igen, 7 hetesen nagyobb,11 mm körül van, nekem legalábbis akkora volt, és pont 7 hetesen voltam.
Szóval 3,5 mm embrióval biztos nem lehettél akkor 7 hetes, hanem tényleg 5, de már közelít a 6-hoz. Nem értem mi a problémád ezzel?
2/4 anonim válasza:
A mérete teljesen megfelel 5 hetes terhességnek. 7 hetesen már 10 mm körül van a baba.
3/4 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdezem, mert előtte volt egy betegségem ami miatt kórházban is voltam, gyógyszert is szedtem. És ezért aggaszt ez a dolog, hogy akkor már terhes voltam-e, vagy sem. Köszönöm szépen a választ! :-)
2012. máj. 23. 08:47
4/4 anonim válasza:
Viszont ha 5 hetes vagy, vagyis akkor annyi voltál, az azt jelenti, hogy akkor kb. 3 héttel előtte fogant a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!