Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek mikor fordult be a...

Kinek mikor fordult be a babája? És éreztétek? És ha igen milyen volt? Fájdalmas mozdulatsor? Eldeformálódott has? Milyen?

Figyelt kérdés
Én most 27 hetes vagyok, most voltunk pár napja 4d-n és még medence végű volt a lelkem. :) Pedig én már azt hittem hogy befordult. Második lányom lesz, de az elsőnél nem emlékszem mikor befordult volna.
2009. jún. 28. 17:34
 1/9 anonim ***** válasza:

27 hetesen kb :)

Én épp ültem és egyszerűen éreztem, hogy megfordul. Nem volt fájdalmas, bár picit feszült. Inkább vicces volt :D

2009. jún. 28. 17:37
 2/9 anonim ***** válasza:

Nekem most fordult be a 4D szerint.De én nem éreztem belőle semmit...

34 h

2009. jún. 28. 17:48
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem este nagy buli volt a hasamban :)De egyáltalán nem fájt,aranyos volt.Másnap tudtam meg,hogy a buli oka a befordulás volt.Addig a fenekén csücsült.
2009. jún. 28. 18:25
 4/9 anonim ***** válasza:
ja,és 36 hetes volt.
2009. jún. 28. 18:26
 5/9 anonim ***** válasza:

szia nekem 25 hetesen már befordult a kisfiam!!

Nem értztem különösebbet miont máskor nagyon mocorós eleve!!!!!!!

29 hetes km

2009. jún. 28. 20:35
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem már 18hetesen befordult,de nem éreztem semmi különlegeset:)

31hetes km

2009. jún. 28. 20:42
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem valamikor a 29 és a 31. hét között. Semmit nem éreztem, sőt, mikor bementem a vizsgálatra, még meg is jegyeztem a dokinak, hogy szerintem a lányzó még mindig medencevégű.
2009. jún. 28. 20:49
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia!

25 hetesen voltam 4D UH-n, ott már be volt fordulva.Előtte 20 hetesen volt nézve akkor még farfekvésű volt.Úgyhogy 5hét alatt átfordult.Én nem éreztem semmit.Még jócskán van időd arra,hogy a picid átbukfencezzen.

Boldog Babavárást!

33 hetes

2009. jún. 28. 21:01
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Az enyém annyira eleven, hogy nem tudom mikor fordult be, de 30. héten azt mondták fejvégű, mire a dokim azt mondta még akármi lehet belőle.

37 hetes km.

2009. jún. 28. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!