Edus83 kérdése:
Mit jelenthet az eldeformálodott petezsák?
Figyelt kérdés
Jan25volt mensim,utolsó napja,bárhogy nézem 7hetesnek kellene lennem,Orvosnál utolsó látogatásnál látta a petezsákot és van benne valami,de nem olyan amilyennek lennie kellett volna szívhang sehol:((!!De a petezsák jó nagyot nőtt,de ,hogy a bajt tetézzük lejjebb is van csúszva és elvan deformálódva amit én nem értek!!Utrogestant és merckoformint is szedek és minden féle vitamint ami ilyenkor kell,és rettegek az orvos azt mondta majd meg látjuk.De mellem feszül ,hányinger és hányás is van,és tényleg jó a doki és nagyon reménykedem,és az állandó kérdések miatt kapok itt hideget meleget,de ti is aggódnátok nem????Tapasztalatok ilyen téren???Mit jelenthet az eldeformálódott petezsák?2009. márc. 25. 13:47
1/6 A kérdező kommentje:
És még annyival bővíteném az un.papíron az van 5hetes és 5napos:)) a méret alapján:))!!Semmit sem értek:))!!Köszi előre is a válaszokat:))
2009. márc. 25. 13:49
2/6 anonim válasza:
Természetes, hogy aggódsz. Ebben a helyzetben nem tudsz mást tenni, csak betartod amit a doki mondott, a többi már nem függ tőled.
3/6 anonim válasza:
7 hetesen nekem is azt írták a papírra hogy kissé eldeformált petezsák.Azt hiszem hogy szívhang nekem sem volt csak 8 hetes körül.Ne aggódj!26 hetes kismami.
4/6 A kérdező kommentje:
Remélem úgy lesz,sok szerencsét neked és köszönöm a válaszod azért próbálok pozitív lenni:))
2009. márc. 25. 13:58
5/6 anonim válasza:
Szia!Ha növés látható,nincs gond!Szivhangot meg a 8.héttől lát az orvos!Ha lejjebb csúszott,majd idővel felmegy,csak többet kell feküdni és nem szabad emelgetni,meg hajolgatni!Amennyit tudsz,pihenj!Jó egészséget!
6/6 anonim válasza:
Szia
Én is úgy tudom, hogy ilyenkor 5 hetesen szívhangot még nem lehet látni. Előfordul olyan is hogy valakinek üres a petezsákja, de ezt addig a bizonyos 7. 8 hétig nem lehet megmondani. De erre ne is gondolj!
A saját számításodhoz annyit tudnék mondani, hogy nekem éveken át rendszeres, egyforma idejű, fix ciklusom volt. Joggal alapoztunk erre a terhességi korom megállapításánál is. Majd a sorozatos vizsgálatok bebizonyították, hogy a baba igenis egy másfél héttel később fogant, mint ahogy az általánosságban szokott lenni. Egyszerűen annyi hogy nekem a ciklusom végénél volt peteérésem, nem a közepén. Így sutba dobhattuk a saját számításaimat. Ezért lehet az, hogy szerinted 7 hetes terhes vagy, a doki szerint meg 5.
Üdv egy 32 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!