Hatrahajlo mehem van. Esetleg akinek ugyan igy van az erezte, hogy nagyobb a hasa mar az elejen?
Szia!
Van akinek hamarabb és van akinek később kezd el növekedni a pocija!
Nekem is hátrahajló,de ez nem jelent semmit,mert a terhességben felveszi majd a normál alakot és csak a szülés után apránként tér vissza eredeti helyére!
Boldog babavárást!
Nekem is hátrahajló,hamar is nőtt a pocim,de én ezt inkább annak tudom be,hogy nagyon vékony voltam.Szerintem a méh állásának ehhez nincs köze,inkább alkat kérdése.
34h
nekem is hátrahajló,de azt mondta a dokim, hogy ne aggódjak, majd kiegyenesedik. Én nem látom, hogy gömbölyödne, bár igaz, ami igaz, nem tudom már behúzni, mint rég.
9 hetes vagyok
Szia!
Nekem is hátra hajló méhem van és a 13. héten már látszódott a terhességem. Nem voltam vékony terhesség előtt, most meg főleg nem vagyok az.
37 hetes.
Szia!
Amiről te irsz az pont az előrehajló méh,ami a hasad felé hajlik,de az is kiegyenesedik a terhesség előrehaladtával és ugyanolyan lesz,mint egy egyenesálló méh esetében,nem kell aggódnod!
Sok boldogságot!
Ha hátrahajló méhed van akkor elvileg befelé nő a hasad eleinte. Nekem is az van. 18 hetesen volt az esküvőm. Aki nem tudta nem vette észre.
A végén sem volt túl nagy hasam. Én akkor úgy gondoltam, hogy óriási de így utólag ahogy most nézem a terheseket...nagyon csini hasam volt. Bár akkor is mondták de azt hittem csak azért, hogy mondjanak valamit.:/ És már nyoma sincs.
4,5 hós anyuka
Szia!
Nekem is hátrahajló méhem van.
Első babámnál a 22.hét táján kezdett egy minimális pocakom lenni. A gatyáim a 17.héttől lettek kényelmetlenek.
Most a másodikat várom, jelenleg a 19.hétnél járok. Pocakom még semmi, gatyáim még jók...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!