15 hetes miért nem látszik a pocakom?
Figyelt kérdés
Ha hanyatt fekszem teljesen lapos, kilátszanak a csípőcsontjaim. Ha felállok van egy kis dudor, amit szerintem elindult felfelé, most mintha a köldököm alatt lenne picivel nagyobb. A méhlepény a mellső falon tapadt meg, lehet, hogy emiatt nem látványos, hogy mennyit nő a baba? 64 kg-mal kezdtem a terhességet, most 61 kg vagyok, sajnos a rosszullétek miatt fogytam. Alig várom már, hogy nagyobb pocim legyen.2012. máj. 22. 09:19
1/7 anonim válasza:
Lesz nagyobb pocid, ne aggódj.
A végén azt fogod kívánni, bár kisebb lenne.
20 hetesen általában már mindenkin látszik, hogy babát vár.
2/7 anonim válasza:
Nekem 22hetesen látszott a pocakom.Nem mindenki egyforma.
3/7 anonim válasza:
Az unokahugomnak 19 hetesen nem látszott semmi, olyasmi volt a pocakja mint neked most. 21 hetesen már óriási:) Nagyon rövid idő alatt megdöbbentően nagyot nőtt. Ne izgulj, lehet hogy neked is kell még pár hét, de gyönyörűséges pocakod lesz!
4/7 anonim válasza:
nekem 15 hetesen olyan volt a pocakom, mintha éppen csak jól laktam volna. most sem aggódom a mérete miatt, igaz már jóval nagyobb, mint akkor, de még mindig nem az az igazi.. majd megnő! különben sem ez számít, hanem hogy aki odabent van, ő jól érezze magát! :)
25 hkm
5/7 anonim válasza:
Szia én 19 hetes vagyok és szinte semmi nem látszik még az ismerősök se tudják megmondani, ha én nem mondom el nekik:-)
De a védőnő azt mondta, hogy már nem sokáig lesz "láthatatlan":-)
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Akkor néhány hét múlva biztosan hirtelen nő majd nagyot. Kenem is csíkok elleni krémmel. Babát szoktam érezni néha, mintha kis rezgés lenne, ez mindig megnyugtat :)
2012. máj. 22. 10:22
7/7 anonim válasza:
Az igazi méretbeli növekedést a baba a harmadik harmadban produkálja. Lehet még mindenkit megszégyenítően hatalmas pocid, ne félj! :))) most még "csak" pontosítja a kis tagjait, de majd nekilát a növekedésnek is, gőzerővel, meglátod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!