Szerintetek 12+3 hetesen már rákérdezhetek a baba nemére a szonográfustól (Kecskeméten)?
már van esély, hogy megtudd, ha a baba úgy fekszik, ha jó a gép és gyakorlott a szonográfus :)
A fiamnál is a 12 hetes Uh-n 100%-ra látszott, hogy kisfiú, még én is felismertem az alkatrészeit :)
A lányom viszont egészen a szülésig sikeresen takargatta magát ő meglepi lett, pedig ugyanaz a manus/gép volt, mint a fiamnál.
Attól függ, hogy fekszik a baba, mennyire takargatja magát.
Én szerdán, 11+6 naposan megyek és remélem látni fogjuk. :)
Nemrég olvastam egy "szuperdoki" hirdetését valamilyen modern 4D-s magán klinilán, és ő úgy hirdette, hogy 100%-os nem-meghatározást a 15-16 héten tud csinálni.
Ez azt jelenti, hogy annál korábban nem vállalja be még a legprofibb sem.
Nyilván előfordul, hogy egy baba premier plánba helyezkedik, és akkor tudni lehet, de ez ritka.
Biztosat inkább a 18-20 hetesen remélj.
Rákérdezhetsz, de nem vedd biztosra, az a biztos ha majd megszületik!
Egy ismerősömnek végig kislány mondtak, erre kisfiuk született!)
Én is rákérdeztem, de még ekkor nem látták, vagyis inkább nem akartak tippelni, ami jobb is, mert így nem éled bele magad!
Sőt nekem 18 hetesen sem mondták meg, majd elmentem 28 hetesen 4D-re, ott már látszott, hogy kislány.
Megpróbálhatod, de ilyenkor még nem szeretnek tippelni sem.
Nekem az elsőnél csak a 26. héten a 4D Uh-on látták először, most viszont a másodiknál a 12. heti kórházi uh-on tutira állította a doki, hogy fiú lesz. Azóta is fiút mondanak, most 32 hetes.
Persze hogy az egészsége a legfontosabb!
Van már 3 lányunk, a párom nagyon kisfiút szeretne, de azt mondja, úgy érzi hogy ő is kislány lesz. :)
Én nem érzek semmit (vagy csak nem merem mondani ) de a terhesség eddig teljesen más mint a csajokkal.
Végülis mindegy milyen nemű lesz, mert ha lány akkor azért jó mert abba már nagyon "beletanultunk", rengeteg csajos ruhánk van (sőt, csak azok vannak! ) ha pedig kisfiú akkor azért jó mert "olyan még nincs" :)))
De nagyon-nagyon kíváncsiak vagyunk mindketten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!