Nektek mennyire rug erőseket a baba? Fáj?
Szia ! 32 hetes terhes vagyok a 2. babámmal.és igen előfordul hogy fáj amikor rúg.az első terhességnél is volt ilyen.
nekem 2 napja a nunimba nyilalgat valami.az első babámnál is volt ilyen de később.
A rugdosás nem is annyira inkább, amikor a a popsiját vagy a lábát tolja marha erősen a májamba, meg a bordámba, na az fáj annyira, hogy csak kapkodom a levegőt.
Már csak 2 hetet kell kibírni a frontokkal, én a 35. hétben vagyok, de ha eddig nem okozott problémát, pedig nagyon érzékeny lettem rá, szerintem nem lesz baj. Pozitívan állok hozzá a 36. hét után már jöhet, a kórházban sem tartják vissza ezután már, szerintem ne félj, kibírjuk ezt a pár hetet, nem lesz baj.
34 hetes kismama
első vagyok.
én is félek ezektől a frontoktól,pláne hogy egyébként is fenn áll a koraszülés veszélye.még ha egy hónapot benn marad akkor jó,utána már jöhet nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!