Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire erőseket szokott...

Mennyire erőseket szokott rúgni a baba? Fáj?

Figyelt kérdés
2007. szept. 14. 19:38
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem fáj!! Legalábbis nekem nem fájt. Az elején még gyengébben rúgdos. Az én kicsikém nem egy rugdalózós baba, inkább el el löki magát. Most, hogy 39 hetes vagyok már erősen rúg, de akkor sem fáj. Előfordul, hogy lecsúszik a lába a bordámról, az kellemetlen volt, de nem mondanám fájdalmasnak. Alig fogod várni, hogy még rugdosson, minél többször, hiszen tudni fogod ebből, hogy jól van. A terhesség legcsodálatosabb része, hogy érzed a kis jövevényt a hasadban. Néha tud meglepően nagyot rúgni, de ne aggódj nem fog neked fájdalmat okozni. Örömteli érzés.

Sok sikert a babához!

Egy 39 hetes kismama

2007. szept. 14. 20:38
 2/3 anonim ***** válasza:
az elhahnyagolható érzés mikor rugdos a kicsi de amikor lefekvéshez készülödsz és akkor kezd el csuklani na az nem egy kellemes dolog
2007. szept. 15. 16:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Nálam NÉHA előfordult, hogy úgy találta el valamelyik szervemet, hogy igenis fájt, de nem volt vészes, és ettől még pont olyan csodálatos volt, mint általában minden mozgása, amit éreztem. Elsősorban csodálatos érzés!
2007. szept. 21. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!