Meddig ajanlatos a sex? En a 33. hetben jarok de mar elhataroztuk hogy szunetelunk szules utanig.
Szerintem a 33.hétben még lehet "bújni"!!!
Ne vond meg a párodtól,mert még úgy is hosszú lesz a böjt.
Szülés után kb 4 hétig nem biztos ,hogy jól fog esni neked,még lehet tovább is,mert fáradt leszel,és az elején nem biztos ,hogy kívánni fogod.A párod viszont annál inkább.Meglátja a csupasz melled szoptatáskor,és legszívesebben rád ugrana...
Ha az orvos nem mond mást, nyugodtan lehet szexelni.
mi az utolsó napig csináltuk :) persze alkalmazkodni kell a megváltozott feltételekhez :)
Szia!
Holnap töltöm a 37 hetet, ma még volt sex:), amíg nem mondja a doki, hogy nem lehet, addig lesz is szerintem. Utána úgyis hosszú lesz az a 6 hét:(
Csak akkor indíthatja be, ha már amúgy is készülődik kifelé.
Szerintem önkéntes alapon nem kell cölibátust fogadni. A doki szól, ha már nem lehet szeretkezni. Hidd el, ha a szex önmagában tényleg olyan könnyen beindítaná a szülést, akkor több lenne a koraszülött baba, mint az időre született, a túlhordás fogalma meg nem is létezne, mert szinte az összes túlhordásos kismama először a szexszel próbálkozik szülésmegindításként, de általában eredménytelenül.
Mi végig szeretkeztük az egész terhességet, a végén még aktívabbak voltunk, mert folyamatosan az járt a fejünkben, hogy ki kell használni amíg lehet, mert szülés után hetekig tényleg nem lehet. Időre szültem egy teljesen egészséges kisfiút. A szülés reggelén még a méhszájam is teljesen zárt volt, szóval azt sem nyitotta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!