TÚL NAGY AFP ÉRTÉK?
Figyelt kérdés
az egyik ismerősömnek 18hétben nagyobb az AFP értéke a normálnál..olvastam hogy ez lehet nyitott gerincre utaló jel..vagy az is lehet hogy idősebb a terhesség annál mint amit mondtak neki..de már 2szer volt ultrahangon 2szer csak nem nézik el hogy milyen idös nem?lehet még iker terhesség de az is kiderült volna már az első két ultrahangon is sztem..nem tudom nem vagyok tájékozott ebben a témában ha van vki akvel megtörtént ez vagytud vmit a témában kérem irjon!köszönöm2012. máj. 19. 11:42
1/4 anonim válasza:
ez egy elég elavault vizsgálat,sokszor fals eredményt mutat.De ezt a 16 héten szokták levenni.Vagy a 18. hétre érkezett meg az eredmény?Mennyivel lett magasabb az érték?
2/4 anonim válasza:
Én nagyon kevés emberről tudok, akinek jó lett az afp-je. Nekem 2 egészséges fiam van, afp szerint down kóros mind a kettő (23 és 26 évesen szültem őket). Ez egy elavult és rossz vizsgálat, szinte már csak Mo-n végzik. Inkább az ultrahangra kellene hagyatkozni, ott jól látszódik a zárt gerinc.
3/4 A kérdező kommentje:
igen 16héten vették le és most jött az eredmény,nem tudom mennyi az érték őt is csak felhivták (péntek du.-án)hogy magas lett és menjen el ultrahangra....és most itt aggogunk egész hétvégén meg a jó ég tudja meddig migki nem derül mi van..teht akkor lehet fals is az eredmény??mennyi az esély rá?
2012. máj. 19. 12:12
4/4 anonim válasza:
Ha a 12. heti uh-on minden rendben volt, akkor azért annyira nem kell aggódni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!