Más is szenved elviselhetetlen fejfájástól?
Figyelt kérdés
Egész éjjel nem aludtam annyira fájt. Bevettem egy Panadolt, de semmit nem ért. Borogattam, masszíroztam, de semmi. A vérnyomásom 87/68 volt reggel, ittam kávét, de semmit nem segít. Panadol helyett valami mást be lehet venni? Saridon és Algoflex van itthon.2012. máj. 18. 10:41
1/6 anonim válasza:
algoflexet egyáltalán nem szabad, mert ibuprofén van benne (se ezt se ibustar stb)
esetleg még az algopyrint szokták javasolni, ha nem elég a panadol
nekem is egész éjjel fájt, rohadt frontCszél
de nálam a homeopátiás spigelon és rá egy panadol elég volt
2/6 anonim válasza:
megint én, megnéztem neked a saridont, a paracetamol abban is benne van mint a panadolban, meg koffein is, csak sajna van még benne propifenazonum, amit meg terheseknek nem szoktak (nem tudom miért)
3/6 anonim válasza:
Hány hetes vagy? Az első trimeszterben nekem nem javasolták a nem paracetamol tartalmú fájdalomcsillapítókat, aztán mondták az algopyrint. Algoflexre azt írja a 3. trimeszterben nem szedhető a Saridonra az van írva, csak orvosi utasításra szedhető. Esetleg orvost, asszisztenst, védőnőt nem tudsz felhívni?
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
16 hetes vagyok.
Orvost nem szeretném ilyennel felhívni, a védőnő meg mindent rám hagy. Megpróbálom elviselni a fájdalmat, talán egy picit enyhült.
Kedves Első! Milyen homeopátiás dolgot említettél? Mi az?
2012. máj. 18. 11:32
5/6 anonim válasza:
Szia! Mértél a kávé után újra vérnyomást? Lehet, még mindig alacsony... Nekem volt, hogy kettőt meg kellett igyak, hogy normális legyen, és ne fájjon a fejem!
Üdv, 17 hkm
6/6 A kérdező kommentje:
Mértem rá egy órára és 110 volt. Mindjárt ebédelek, utána iszok még egyet.
Köszönöm a tanácsot.
2012. máj. 18. 12:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!