Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tetszik vkinek a Döme név?

Tetszik vkinek a Döme név?

Figyelt kérdés
Vszínű, hogy a második gyerekünk is fiú lesz, de egyik név sem tetszik igazán a Dömén kívül. Sajnos rajtam kívül senkinek sem tetszik a környezetemben...
2012. máj. 17. 15:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

8-as! Nem Demeter, hanem Dömötör. Két különböző név! Onnan tudom, hogy nekem a vezetéknevem Dömötör és az agyamra megy, ha valaki Demeternek hív... Vagy ha Dömének. Mert volt rá példa, és le tudtam volna őket gyilkolni. De csak azért, mert a Döme az fiú név, én meg ugye lány vagyok. :) Ráadásul nádszál vékony a pocak előtt.

A Döme név fiúnak szerintem mindenképpen jó, főleg ha szereti a pociját! Kérdés, hogy mi a vezetéknév. Azzal együtt érdemes próbálgatni!

2012. máj. 17. 18:32
 12/15 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik a Dome nev, es adnam is a gyerekemnek!!!! Ha neked tetszik az a lenyeg;) szerintem semmivel nem rosszabb egy Kevinnel vagy Rikardonal !! Na ezeket pl semmipenzert nemadnam!!!;)

Az en lanynevemet is mindenki leszolja Örsi! Nem Orsi, nem Őrs mint fiunev, hanem Örsi;)) nekem tetszik;)

2012. máj. 17. 20:10
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszi Mindenkinek!

Nem tudtam, hogy a Döme egy közkedvelt kutyanév:-)

Nekem egyre jobban tetszik. Szeretem a rövid neveket, és biztos nem fog sok Döme szembe jönni velünk az utcán:-)

2012. máj. 17. 21:31
 14/15 anonim válasza:
Nekem tetszik függetlenül attól hogy én is Döme vagyok :)
2015. okt. 26. 15:25
 15/15 SeventhSon válasza:

Szerintem jópofa. Esélyes, hogy nálunk is ez lesz a neve a másodiknak. Magyar eredetű, szerintem aranyos név. Szóval nem egy Dzsúlió :)

Azt a nevet kell adni a gyerkőcnek, ami már elsőre is tetszik.

2017. okt. 3. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!