Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vírusfertőzés miatti bal...

Vírusfertőzés miatti bal agykamra tágulat a magzatnál!?

Figyelt kérdés
25. héten elkaptam valamilyen vírust, most 27 hetes a pici, és a bal agykamrájában 12 mm-es tágulatot találtak. Most kaptam antibiotikumot, egy hét múlva kell visszamenni. Félek. Tud valaki tanácsot adni?
2012. máj. 17. 15:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Sógornőmnél ugyanez volt.Kikezelték és szép, egészséges babája született.
2012. máj. 18. 11:05
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat! Kicsit megnyugtattál. Azt meg tudnád mondani mennyi idő alatt múlt el neki a tágulat?
2012. máj. 18. 12:36
 3/7 anonim ***** válasza:

Pár hétig szedte a gyógyszert,szerintem kb.2-3, aztán már rendben találtak mindent úgyhogy ne aggódj:)

Megkérdezhetem,hogy milyen jellegű fertőzést kaptál el?

2012. máj. 18. 13:24
 4/7 A kérdező kommentje:
Nekem influenza szerű tüneteim voltak, láz, torokfájás, köhögés stb. Sógornődnek? Hányadik héten volt nála a fertőzés? Mennyi idős most a babája? Bocs a sok kérdésért csak nagyon aggódom, és nem ismerek senkit akihez fordulhatnék, és az 1 hét olyan sok, amíg újra megyek orvoshoz.
2012. máj. 18. 16:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Neki nem tudták pontosan megmondani,mert nem is volt beteg vagy ilyesmi.Nem tudom pontosan hányadik héten volt, de kb. az ötödik hónapban lehetett.Egyébként nem tudom mit mondtak neked az orvosok, de közben én is utána olvastam ennek az agykamratágulatnak, és annyi lehetőség van pl. hozzá nő a pici, ha megszületik,még akkor is kinőheti és a lehetséges következményeknél sem kell mindig a legrosszabbra gondolni,mert egyes szövődmények szépen korrigálhatóak.Úgyhogy nyugi, és fel a fejjel, nem lesz gond! Egyébként sógornőmé már fél éves, és makk egészséges, a gyógyszeres kezelés bőven elég volt.
2012. máj. 18. 18:28
 6/7 A kérdező kommentje:
Az orvosok azt mondták, hogy 1 hét múlva tudnak csak mondani valamit, akkor már látni fogják hogy alakul a tágulat. De nagyon sokat segítettél lelkileg! :) Köszönöm!!!
2012. máj. 18. 20:28
 7/7 anonim ***** válasza:

szia!

Na voltál már orvosnál?írd már meg,hogy mit mondtak.drukkolok nagyon!

2012. máj. 23. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!