Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak kimarad egy hónap?...

Csak kimarad egy hónap? Esetleg másnak is késett már ennyit?

Figyelt kérdés

7.-én voltam együtt a párommal. Kiszakadt egy picit az óvszer, de észrevettük így abbahagytuk az aktust. 9-én kellett volna megjönnie. Mivel abbahagytuk, így gondoltuk nem lesz belőle gond. De azóta sem jött meg. Eddig nem aggódtam, de most gondoltam bele, hogy már egy hete nem jött meg. Szokott késni általában 1-2 napot. Nem élünk olyan körülmények között, hogy esetlegesen felneveljünk egy gyereket jó körülmények között. A terhességi teszt, már kimutatná, ha megfogantam véletlen? Esetleg csak kimarad egy hónap?

Kicsit aggódom...

Előre is köszönöm a válaszokat!

20/L

2012. máj. 16. 22:09
 1/1 anonim ***** válasza:
A valószínűsíthető fogantatást követő 14. napon már ki kellene mutatnia!A stressz miatt is lehet, bármitől! Tesztelj
2012. máj. 16. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!