Lányok, aki 18 kilót hízott a terhessége alatt és átlagos/normál testalkata volt, le tudta adni és ha igen mennyi idő alatt ment le neki?
nem zabálok, de sajna így is olyan ütemben haladok, hogy a kalkulátor szerint olyan 15-18 kg lesz a vége...tudom mindnekinél ez más, de sztem ez nálam genetika is.
és mivel a baba most a fontos, egyértelműen nem vonok meg magamtól semmit, ésszerűen eszek, de igy is jönnek a kilók és érdekel, hogy nektek hogyan alakult, le tudtátok adni, mennyi diő alatt stb.
köszi a válaszokat!
En is kb igy kezdtem az elso babaval (60 kg-rol), 18 lett a vege. Szules utan 2 honappal lement mind, a szoptatas abbahagyasaval meg meg 5 kilo, amivel meg sovany lettem.
Most 13 hetes vagyok a masodikkal es mar feljott 4 kilo.
köszönöm csajok!
megnyugtattatok!:)
ment mindenkinek a kis zöld integető!;)
sziasztok
én az első babámal közel 30 kg híztam :( nagyon hízékony vagyok sajnos és nehezen adom le .
most várom a 2. babánkat. sokkal jobban odfafigyelek ,de mindent megeszek persze mértékkel.
én ugyen 73,5 kg indultam most 165 cm vagyok kb. (előző terhességemből maradt rajtam 8 kg sajna ) 3 év lesz a gyerekek között.
szóval ma pontosan 17+3 vagyok és +5 kg. remélem nem nagyon fog feljebb menni.
ugyhogy teljesen jó ütemben haladsz sztem :)
köszönöm!:)
jó egészséget nektek és sok örömöt!
Szia! Azért írok, hogy ne keseredj el, ha mégsem menne minden olyan flottul, mint az átlagnak. Én 17kg-ot híztam, amiből szülés után 3-4 kg maradt csak, viszont én azt a tábort erősítettem, akik HÍZTAK a szoptatás alatt! Sajnos ilyen is van! Pedig akkor már nagyon odafigyeltem, mit eszem, de természetesen, nem diétáztam, nehogy elmenjen a tejem. ' évig szoptattam. Kb 7 hónapos volt a kislányom, amikor elkezdtem járni tornázni, heti 2-3 alkalommal, és 2 hónap alatt le is ment minden! Szóval, ha csak simán a sétától és a szoptatástól nem is mennek le a kilók, egy kis rásegítéssel biztos sikerül, ne aggódj :) !
14 hetes kismama
igen, hallottam erről, hogy sokan pont hogy akkor híznak...hát én még nem tudom melyikbe tartozom :)
és mennyit híztál a szoptatás alatt, ha szabad megkérdeznem?
és gratulálok, hogy ügyesen leadtál végül mindent!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!