Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lányok, aki 18 kilót hízott a...

Lányok, aki 18 kilót hízott a terhessége alatt és átlagos/normál testalkata volt, le tudta adni és ha igen mennyi idő alatt ment le neki?

Figyelt kérdés

nem zabálok, de sajna így is olyan ütemben haladok, hogy a kalkulátor szerint olyan 15-18 kg lesz a vége...tudom mindnekinél ez más, de sztem ez nálam genetika is.

és mivel a baba most a fontos, egyértelműen nem vonok meg magamtól semmit, ésszerűen eszek, de igy is jönnek a kilók és érdekel, hogy nektek hogyan alakult, le tudtátok adni, mennyi diő alatt stb.

köszi a válaszokat!

2012. máj. 16. 21:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
első babával 17 kg híztam,szülésnél lement 13 kg,két hónappal később még 5kg voltam kevesebb
2012. máj. 17. 06:48
 12/21 anonim ***** válasza:
Szia, nekünk majdnem stimmelnek a paramétereink: én 60 kg körül voltam, most 18 hetes vagyok, 64 kg.ez már a 3. gyerekem, és mindegyiknél kb. félidőig olyan 5 kg-t híztam.Azután a lányommal már csak 4 kg-t:69 kilóval szültem, a fiammal is ez lett volna, de ijesztgettek,hogy túl kicsi, és én túl sovány (!) vagyok, ezért az utolsó hetekben elkezdtem zabálni, és felszedtem 2 hét alatt 5 kilót.75 kilósan mentem szülni,persze a babám csak 3 kilós lett.de, egy félév után méredzkedtem előszötr, és akkor már 62 kiló voltam, nem diétáztam, csak szoptattam és sokat sétáltunk, úgyhogy ne izgulj, mert ha mozogsz, és rndesen eszel, kerülöd az édességeket, akkor nem fogsz sokat felszedni,és ha szopotatni fogsz tudni, hamar lemegy, vagy a sétától!
2012. máj. 17. 07:09
 13/21 anonim ***** válasza:

En is kb igy kezdtem az elso babaval (60 kg-rol), 18 lett a vege. Szules utan 2 honappal lement mind, a szoptatas abbahagyasaval meg meg 5 kilo, amivel meg sovany lettem.

Most 13 hetes vagyok a masodikkal es mar feljott 4 kilo.

2012. máj. 17. 07:16
 14/21 Tóth Bernadett2 ***** válasza:
Szia! Én pont 18-at híztam. 1 éves lett a fiam mire lement, épp amikor újra terhes lettem. Most +6 kilónál tartok 20 hetesen. Egyébként van aki a szoptatás alatt hízik vagy épp fogy le sokat. Rólam lassan ment le de így nem nyúlt ki a bőröm. A hízásod meg normális! :)
2012. máj. 17. 08:04
 15/21 A kérdező kommentje:

köszönöm csajok!

megnyugtattatok!:)

ment mindenkinek a kis zöld integető!;)

2012. máj. 17. 08:46
 16/21 anonim ***** válasza:

sziasztok

én az első babámal közel 30 kg híztam :( nagyon hízékony vagyok sajnos és nehezen adom le .

most várom a 2. babánkat. sokkal jobban odfafigyelek ,de mindent megeszek persze mértékkel.

én ugyen 73,5 kg indultam most 165 cm vagyok kb. (előző terhességemből maradt rajtam 8 kg sajna ) 3 év lesz a gyerekek között.

szóval ma pontosan 17+3 vagyok és +5 kg. remélem nem nagyon fog feljebb menni.

ugyhogy teljesen jó ütemben haladsz sztem :)

2012. máj. 17. 09:51
 17/21 A kérdező kommentje:

köszönöm!:)

jó egészséget nektek és sok örömöt!

2012. máj. 17. 11:40
 18/21 anonim ***** válasza:

Szia! Azért írok, hogy ne keseredj el, ha mégsem menne minden olyan flottul, mint az átlagnak. Én 17kg-ot híztam, amiből szülés után 3-4 kg maradt csak, viszont én azt a tábort erősítettem, akik HÍZTAK a szoptatás alatt! Sajnos ilyen is van! Pedig akkor már nagyon odafigyeltem, mit eszem, de természetesen, nem diétáztam, nehogy elmenjen a tejem. ' évig szoptattam. Kb 7 hónapos volt a kislányom, amikor elkezdtem járni tornázni, heti 2-3 alkalommal, és 2 hónap alatt le is ment minden! Szóval, ha csak simán a sétától és a szoptatástól nem is mennek le a kilók, egy kis rásegítéssel biztos sikerül, ne aggódj :) !

14 hetes kismama

2012. máj. 17. 15:03
 19/21 A kérdező kommentje:

igen, hallottam erről, hogy sokan pont hogy akkor híznak...hát én még nem tudom melyikbe tartozom :)

és mennyit híztál a szoptatás alatt, ha szabad megkérdeznem?

és gratulálok, hogy ügyesen leadtál végül mindent!

2012. máj. 17. 15:39
 20/21 anonim ***** válasza:
szia, utolsó vagyok. nem volt vészes, 4-5kg jött fel szoptatás alatt, de ugye előtte is 3-4kg maradt, és úgy együtt már sok volt. ezért kezdtem el mozogni.
2012. máj. 17. 19:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!