Miért lehetett?
mikor kiderült hogy terhes voltam 8 hetes voltam ,azt mondták hogy kellett volna mondja hogy van szívhang,nem tudom miért de következőhéten megint kellett menjek uh.ra.
és akkor mondta hogy Fhr pos (van szívhang)nekem annyit mondtak hogy úgy tűnik később fogant de ennyire ?
igaz hogy lassan szülni fogok de eléggé kíváncsi vagyok mások véleményére is !
szerintem az én dolgom hogy mikor mit kérdezek
egyébként nem amingyárt
UTOLSÓ: nem mondta a 8.héten hanem következő héten vissza kellett menjek ,és akkor már mondta .
egyébként sok probléma volt ezzel a dokival kihez mentem az elején , kiabálta ez terhes ez terhes így megijedtem én is :D meg szerintem azok is akik a folyosón ültek :D
Tudod az a baj, hogy TÉNYLEG nem érteni amit írsz. Elolvastam 3x mire felfogtam nagyjából, hogy vajon mit is akarsz kérdezni.
Az Én kérdésem: ha minden oké a terhességeddel, és lassan szűlni fogsz, akkor nem mindegy, hogy x héttel ezelőtt az orvos mit mondott, vagy nem mondott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!