Mizuzizu92 kérdése:

Miért lehetett?

Figyelt kérdés

mikor kiderült hogy terhes voltam 8 hetes voltam ,azt mondták hogy kellett volna mondja hogy van szívhang,nem tudom miért de következőhéten megint kellett menjek uh.ra.

és akkor mondta hogy Fhr pos (van szívhang)nekem annyit mondtak hogy úgy tűnik később fogant de ennyire ?

igaz hogy lassan szülni fogok de eléggé kíváncsi vagyok mások véleményére is !

2012. máj. 16. 11:27
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
Totál nem értem a kérdésed!!!
2012. máj. 16. 11:35
 2/29 A kérdező kommentje:
lényeg az hogy 9 hetesen mondták hogy van szívhang !
2012. máj. 16. 11:40
 3/29 anonim ***** válasza:
Ekkora hülye kérdést. Ha mindjárt megszülsz, akkor meg nem tök mindegy! Semmi értelme annak amit írtál!!!
2012. máj. 16. 11:43
 4/29 anonim ***** válasza:
Az a lényeg, hogy volt, nem? Később fogant, ahogy mondták, vagy már előtte is volt, csak az orvos nem mondta, legalábbis azt írtad.
2012. máj. 16. 11:44
 5/29 anonim ***** válasza:
Nem mindegy mikor mondták meg????
2012. máj. 16. 11:47
 6/29 A kérdező kommentje:

szerintem az én dolgom hogy mikor mit kérdezek

egyébként nem amingyárt

UTOLSÓ: nem mondta a 8.héten hanem következő héten vissza kellett menjek ,és akkor már mondta .

egyébként sok probléma volt ezzel a dokival kihez mentem az elején , kiabálta ez terhes ez terhes így megijedtem én is :D meg szerintem azok is akik a folyosón ültek :D

2012. máj. 16. 11:47
 7/29 anonim ***** válasza:
Szerintem meg el kéne menned egy pár nyelvtan órát venni, mert fogalmazásból nulla vagy. Egyszerűen nem érteni azt amit írsz. Összefüggéstelenek a mondataid.
2012. máj. 16. 11:50
 8/29 A kérdező kommentje:
szuper kezdjétek !
2012. máj. 16. 11:50
 9/29 A kérdező kommentje:
Már most szólnék ha nem tetszik bárkinek ahogy írok , nem kell ide kommentálni ! nem igazán erre vagyok kíváncsi !
2012. máj. 16. 11:52
 10/29 anonim ***** válasza:

Tudod az a baj, hogy TÉNYLEG nem érteni amit írsz. Elolvastam 3x mire felfogtam nagyjából, hogy vajon mit is akarsz kérdezni.

Az Én kérdésem: ha minden oké a terhességeddel, és lassan szűlni fogsz, akkor nem mindegy, hogy x héttel ezelőtt az orvos mit mondott, vagy nem mondott?

2012. máj. 16. 11:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!