Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon megvagyok ijedve! Ha...

Nagyon megvagyok ijedve! Ha szivárog a magzatviz akkor az sima vizes állagú szag nélkül? Mert folyik belőlem valami vizes állagú fehér, sárga szinű elég bűzös valami!

Figyelt kérdés
Ez lenne az??Ja meg ha szivárog utánna egyből jönnek a fájások??38.hétben vagyok amugy
2009. jún. 26. 18:41
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
csak vaklárma volt,felhívtam a védőnőmet eljött megnézett,azt mondta ez csak folyás,utánna elmentem fűrdeni azóta minden elmult csak megy a hasam...ugyh.lehet kihúzom a 40.hétig:(
2009. jún. 26. 20:15
 22/27 anonim ***** válasza:

19.01

Semmi baj csak legközelebb ne izgulj ennyire. :)

2009. jún. 26. 20:47
 23/27 anonim ***** válasza:
De lehet ez már valami elöjel volt...na mind1,tutira nemsokára megszületik! =) Nekem még 3 hetem van,de minden kicsi jelre izgulok! =)
2009. jún. 26. 20:54
 24/27 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

A hasmenés mindenképp jó jel! Ne izgulj, lehet, h letört leszel, v épp agresszív, a hangulatingadozás is a szülés jele.

2009. jún. 26. 21:18
 25/27 anonim ***** válasza:
A hasmenés is a közelgő szülés jele lehet. Nekem is így volt. A védőnőd által megállapított "folyás" pedig lehet a nyákdugó is. Lehet hogy hülyének nézel, de szagold meg. Ha a nyákdugó távozik épp, akkor annak pont olyan szaga van, mint a spermának. :)
2009. jún. 26. 23:58
 26/27 A kérdező kommentje:
hát hogyne én is minden kis jelre már ugrok is:)ok majd megszagulom...:)de szeretnék már túl lenni rajta!!sokat segítettetek ti is:)
2009. jún. 27. 10:31
 27/27 anonim ***** válasza:
Szia, Megszültél már? :) Hogy indult?
2009. júl. 11. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!