Nagyon megvagyok ijedve! Ha szivárog a magzatviz akkor az sima vizes állagú szag nélkül? Mert folyik belőlem valami vizes állagú fehér, sárga szinű elég bűzös valami!
Figyelt kérdés
Ez lenne az??Ja meg ha szivárog utánna egyből jönnek a fájások??38.hétben vagyok amugy2009. jún. 26. 18:41
11/27 anonim válasza:
19.01.
semmim nem fájt. Figyeld magad inkabb fölöslegesen menj be a k-ba, mint h baj legyen.
12/27 A kérdező kommentje:
lehet az lesz,szedem is a cuccomat...
2009. jún. 26. 19:06
14/27 A kérdező kommentje:
okés:)...de úgy félek a szüléstől...:(
2009. jún. 26. 19:08
15/27 anonim válasza:
Ne félj. A vajúdás fáj igaz de maga a szülés nekem nem fájt. Drukkolok!
16/27 A kérdező kommentje:
ajj mostmár minden bajom van,csikar a hasam is,közbe szúrdogál ott lent a pocim alja,fáj a hátam,akkor közbe ez lehet magzatvíz áhhh már nagyon félek!Közbe anyukám most mondja hogy ha netán régebb óta szivárog és nem vettem észre akkor beteg lesz a baba...áhh már nem bírom ezt,nagyon megilyedtem,vérnyomásom 160 most mértem:(
2009. jún. 26. 19:11
17/27 anonim válasza:
Irány a kórház minden ok lesz.
19/27 anonim válasza:
Első vagyok, úgy megörültem, ha a derekad is fáj, és wc-znekd is kell, akkor ebből tényleg baba lesz. De akkor nem értem a bűzös szagot. Mindegy, drukkolok, remélem, h könnyű szülésed lesz!
20/27 anonim válasza:
Írj mi lett veled!!!
Szorítunk neked!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!