Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan kismami, aki...

Van itt olyan kismami, aki ovu elött 3 nappal, vagy utána 2 nappal volt együtt a párjával és baba lett belőle?

Figyelt kérdés

2012. máj. 15. 22:35
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Kedves első! Az első hozzászolásodban még azt írod, hogy simán lehet, most meg azt, hogy nagyon kicsi az esély. Mindegy igazából, hogy melyik igaz, de azért lehet egy kicsit reménykedni, nem?
2012. máj. 16. 12:03
 12/21 anonim ***** válasza:

Azért írtam ezt, mert a mostani kérdésedben azt kérdezted, hogy 3 nappal előtti aktusból lehet-e baba. És abból tényleg "simán lehet", de a ti esetetekben 4 napot kell várakozni a katonáknak, amire már jóval kisebb az esély, mert az átlag élet a 72 óra, és a maximum az 5 nap, de ez ritka.

Ezért. Remélem így érthető.

első

2012. máj. 16. 13:04
 13/21 A kérdező kommentje:
Ha 1-én este voltunk együtt és 4-én tegyük fel, hogy reggel volt pé-m, az szerintem kb. 60 óra. Vagy én számolom rosszul?
2012. máj. 16. 13:16
 14/21 anonim ***** válasza:
Az 3 nap :)
2012. máj. 16. 13:17
 15/21 anonim ***** válasza:

A görbéd alapján:

május 1-én voltatok együtt, és május 4-én emelkedett meg a hőd. Nálam ez a 4. nap.

Mindentől függetlenül szívből megszavaznék nektek egy babát, csak így az esélyek "nem túl nagyok", fogalmazzunk így.

Esetleg írd meg, hogy alakult, bár reményeim szerint egy darabig nem tudok majd benézni, szülnöm kéne már...

2012. máj. 16. 13:31
 16/21 anonim ***** válasza:
Bocs már hülye vagyok, szóval épp hogy május 5-én emelkedett meg!!
2012. máj. 16. 13:32
 17/21 A kérdező kommentje:

Bocsi, nem tudtam, hogy így kell számolni, azért nem értettem ezt a 4 napot. Így már tiszta. Mindegy, amíg nem jön meg addig él a remény. Ilyen hosszú luteális fázisom még nem volt. Ez azért jó.

Könnyű szülést kívánok neked. És jó egészséget Neked és a kisbabádnak is.

Mindenképpen megírom itt, hogy hogy alakult!

2012. máj. 16. 14:47
 18/21 anonim ***** válasza:
Van valami fejlemény?
2012. jún. 2. 10:06
 19/21 A kérdező kommentje:
Á, semmi. Megjött és most vagyok a 16. napon. Elég cikkcakkos a görbém. Biztos valami bajom van. Várok 1-2 hónapot, aztán elmegyek dokihoz!
2012. jún. 2. 14:23
 20/21 anonim ***** válasza:

Sajnálom... :(

Novemberben én is kérdeztem itt hasonlót:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

Most tartok azóta a 31. héten, nagyon szorítok, hogy hamar összejöjjön Neked is!!!

2012. jún. 2. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!