Van itt olyan kismami, aki ovu elött 3 nappal, vagy utána 2 nappal volt együtt a párjával és baba lett belőle?
Azért írtam ezt, mert a mostani kérdésedben azt kérdezted, hogy 3 nappal előtti aktusból lehet-e baba. És abból tényleg "simán lehet", de a ti esetetekben 4 napot kell várakozni a katonáknak, amire már jóval kisebb az esély, mert az átlag élet a 72 óra, és a maximum az 5 nap, de ez ritka.
Ezért. Remélem így érthető.
első
A görbéd alapján:
május 1-én voltatok együtt, és május 4-én emelkedett meg a hőd. Nálam ez a 4. nap.
Mindentől függetlenül szívből megszavaznék nektek egy babát, csak így az esélyek "nem túl nagyok", fogalmazzunk így.
Esetleg írd meg, hogy alakult, bár reményeim szerint egy darabig nem tudok majd benézni, szülnöm kéne már...
Bocsi, nem tudtam, hogy így kell számolni, azért nem értettem ezt a 4 napot. Így már tiszta. Mindegy, amíg nem jön meg addig él a remény. Ilyen hosszú luteális fázisom még nem volt. Ez azért jó.
Könnyű szülést kívánok neked. És jó egészséget Neked és a kisbabádnak is.
Mindenképpen megírom itt, hogy hogy alakult!
Sajnálom... :(
Novemberben én is kérdeztem itt hasonlót:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Most tartok azóta a 31. héten, nagyon szorítok, hogy hamar összejöjjön Neked is!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!