Rigó kérdése:
Mostanába gyakran van hányingerem de nem reggel hanem este, délután. Érzékenyek a melleim is, kb 2 hete szurkál a hasam de csak néha! Lehet, hogy babám lesz? A menszeszem nem késik a héten kell megjönnie.
Figyelt kérdés
2012. máj. 15. 19:10
11/29 anonim válasza:
Nekem se reggel volt hányingerem, a szagokra nagyon érzékeny voltam. A melleim érzékenyek voltak, de nem éreztem jobban, mint egy normál mensi előtt. A hasam nem szurkált. Szerintem simán lehet Baba! Drukkolok Neked és a másik kedves babavárónak is!! :)
12/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)Még a mai napot kivárom,aztán holnap csinálok tesztet!!De egyre gyakrabban szurkál a hasam,bár nem tudom ez terhességnél normális e.Viszont a hányinger elmúlt,úgyhogy szerintem nem baba :(
2012. máj. 17. 16:31
14/29 A kérdező kommentje:
Igen:)Pozitív de még csinálok egyet
a biztonság kedvéért csak azt nem tudom,hogy normális e hogy fáj a hasam??Nem folyamatosan csak bele bele szúr..
2012. máj. 18. 20:04
15/29 anonim válasza:
Gratulálok!
Igen normális, ne aggódj!
24 hkm
16/29 anonim válasza:
Én is gratulálok! :)
Egy pozitív teszt is biztos már :)
Tejesen normális a szúrkálás, boldog babavárást kívánok!!
17/29 anonim válasza:
Szia!!Gratulálok!!!A hasszurka meg teljesen normális,még jó néhány hétig fogod ezt érezni.Nekem kb.8 hétig mindig na most fog megjönni érzésem volt,és most meg itt pihen a kiságyban a 9 hetes a kislányom:-)Boldog babavárást kívánok!!!
19/29 anonim válasza:
Dejóó!! :)))
Gratulálok!!
A hasfájás normális
otthon örülnek neki vagy még nem mondtad el senkinek?
20/29 anonim válasza:
Gratulálok! Ne izgulj, minden rendben lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!