Légyszi, ha tudtok nyugtassatok meg! Tegnap voltam Down szűréses ultrahangon és rossz lett az arányom 1:404, meg a vérképem sem a legjobb, így magzatvízvételt javasoltak. Addig meg szétaggódom magam! Volt közületek valaki hasonló cipőben?
Szia! Nekem 1:435 volt, és chorionbiopsia-t csináltak a 15. héten. Hál'Istennek minden rendben és kislány. De! Mivel a tarkóredő a 13. héten 3mm-es volt, így kaptam időpontot a Kardiológiai Központba magzat szív UH-ra. Azt mondták, haszns dolog elmenni, mert ha bármi lenne, akkor olyan kórházba küldenek szülni, aminek fejlett a csecsemő kardiológia osztálya. :-)
NE AGGÓDJ! minden rendben lesz!
Szia!De ari vagy!:))
Sajna még nem,majd csak június 12-én veszik le!:((
Szia!
Te szegény nem irigyellek,de,hogy megnyugtassalak,tudok olyanról,akinek 1:19-hez volt az eredménye és negatív lett a magzatvíz!Fel a fejjel!Nekem 18-án lesz meg az AFP eredménye,kiváncsi leszek,és nagyon bizakodok!!Mindenképpen írd meg,milyen volt a magzatvízvétel.Nekem kedden veszik le.Írj majd!!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!