Légyszi, ha tudtok nyugtassatok meg! Tegnap voltam Down szűréses ultrahangon és rossz lett az arányom 1:404, meg a vérképem sem a legjobb, így magzatvízvételt javasoltak. Addig meg szétaggódom magam! Volt közületek valaki hasonló cipőben?
7-es válaszoló vagyok, én írtam a másik kérdésedre is :)
Szintén Győri 23hkm
Csak egyet tudok érteni az előttem szólókkal: csináltasd meg az amniot, legalább időben kiderül, ha baj van. Nekem nem csinálták meg (rossz AFP, plexus ciszta, vesemedencetágulat), mert csak a 21. hétre kaptam időpontot a genetikára, így végigaggódtam a terhességem, a szülőágyon is rettegtem... De végül szerencsére egészséges kisfiam született :)
Kitartás és minden jót Neked!
2.
"Nekem azt javasolta az ultrahangos,egyébként ismerem is a csajt biztos jót akar,hogy ő 25 éve mióta a pályán van ,magzatvízvétel miatt,nem látott vetélést!"
Ha arra gondolsz, akire én, az a csaj, profi szonográfus, nagyon jó barátném :)(Kyncs-ben is Ő van)
Nekem is mondták itt, hogy nem tudnak példát mondani, hogy ez miatt vetélt volna el kismama.
Utolsó vagyok, igen Őrá! Nagyon jó barátnőm, imádom, nála jobb szonográfust nem ismerek!
Nekem is volt amnio-m, már említettem.
Ő is mondta (pedig maguk ellen beszélt a Kyncs miatt..), hogy inkább az amnio-t csináltassam meg, az a biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!