Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Estére mindig "felpuffad"az...

Estére mindig "felpuffad"az egész hasam és kemény lesz. Normális?

Figyelt kérdés

Mitől lehet? talán a sok kajától? lehet "ellene"valamit tenni? 13hetes kismama vagyok.

Néha szúrkálódást érzek a hasam aljánál.. napszaktól függetlenül és csak pár percig tart--> Mitől lehet? Köszönöm a segítségeteket :)

2012. máj. 14. 19:17
 1/2 anonim ***** válasza:

Lehet az ételektől is, amiket eszel. Terhesen az ember lánya sokkal könnyebben puffad, mint egyébként, főleg, aki amúgy is hajlamos rá...

Puffasztó ételeket érdemes kerülni, és én pl. vacsorára semmilyen zöldséget nem nagyon tolerálok.

Az Espumisan gyöngy "jó barátom". Ha tudom, hogy "veszélyes ételt" eszem, akkor előtte egy-két szemet bekapok, és ez általában megóv. Illetve szülésznőm tanácsolta, hogy amikor puffadtnak érzem magam, igyak olyan borsmenta teát, ami nagyon gyenge, épp csak meglógatom a filtert benne és úgy. Egész jó.

A szúrkálás meg egy másik dolog, kora terhességi tünet, de 13 hetesen is teljesen ok.

Ha a haskeményedést akkor érzed, amikor puffad is, akkor az a kettő összefügg szerintem és nem hiszem hogy gond lenne.

Viszont ezzel kapcsolatban legyél résen, ha nagyon erősen érzed keménynek, görcsösen (ha nem tudsz felegyenesedni sem és annyira fáj), akkor kell dokihoz sietni, de a leírásból arra következtetek, hogy erről Nálad nincs szó.

Jó babavárást!

2 gyerekes óriáspocak

2012. máj. 14. 19:35
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a kielégítő válaszodat. Nagyon rendes és megnyugtató volt. Szerencsére nem vészes a puffadás. Csak mivel még nem voltam terhes nem tudom, hogy normális-e vagy sem. De ezek szerint normális :)

Még egyszer köszönöm :-)

2012. máj. 14. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!