Szerintetek egyből menjek be a kórházba vagy még várjak?
Figyelt kérdés
Mikor megtöröltem magam pici barnázgatás vettem észre a wc papíron ahogy megtöröltem magam,de a tisztaságin semmi sincs,nem görcsölök.Múlt héten szerdán teszteltem pozítívat,és 22.-én akartam menni elsőnek orvoshoz.Van miért tartanom,tényleg nagyon minimális.Pihenek ezerrel.2012. máj. 14. 17:23
1/10 anonim válasza:
ORVOS!! Jobb félni mint megijedni. Én 7hetesen voltam így. Kaptam utrogestant,szerencsére minden rendben azóta. 29hetes
4/10 anonim válasza:
Orvos.
Nekem is volt, én is kaptam az az Ú betűst, és nincs baj. De inkább nézzenek rá.
5/10 anonim válasza:
Ne várj semmire, azonnal doki!!
6/10 A kérdező kommentje:
De Győri vagyok:)
2012. máj. 14. 18:41
7/10 A kérdező kommentje:
elmúlt a barnázásom,lefeküdtem aludni és semmi sincs.Ha este tapasztalnám egyből megyek be a kórházba.
2012. máj. 14. 18:42
8/10 anonim válasza:
Onnan gondoltam, hogy már beszéltünk privibe. Tudod...
Nem akarlak elkeseríteni, de a kórházban nem fognak segíteni itt, tapasztalat. Én tavaly augusztusban voltam bent spontán vetélés 5 hetesen. Semmit sem adtak, és közölték, hogy nem tudnak és nem is fognak segíteni, mert a természet szelektál :S
9/10 anonim válasza:
Utolsó vagyok,,,,,de nem lesz semmi baj, pihenj, és hívd fel azt az orvost, akit ajánlottam.
Én holnap megyek hozzá, ha gondolod hívd fel holnap délelőtt, és szerintem délután már te is jöhetsz...:)
Majd írj mi volt.
23 hkm
10/10 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm szépen a válaszod.
2012. máj. 14. 20:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!