Szerintetek reális 37. hétre a 4300 gramm?
az átlag súly ilyenkor 2950g.
az orvosodtól kérdezd meg, hogy ez normális e, hiszen mi nem orvosok vagyunk.
Kérdeztem. :)
A válasza: holnap be kell feküdnöm a kórházba és ki se engednek szülésig. Vizsgálat hegyek lesznek.
reméljük a legjobbakat. egyébként biztos minden rendben lesz!:) én úgy gondolom, hogy ha befekszel a kórházba már megnyugodhatsz, mert jó kezekben vagy. rengeteg vizsgálaton átmegy egy kismama amíg eléri a 37. hetet. ha eddig mindent rendben találtak akkor most is minden oké!:)
üdv. 2. válaszoló, 17hkm :))
A barátnőmnek 38 hetesen mértek 4200g-ot, a dokija teljesen meghökkent, őt is vizsgálták folyamatosan, aztán napra pontosan megindult a szülés, és kiderült, hogy a kislánya 62 cm-el született, ezért becsülték olyan sokra, mert hosszú volt:) A súlya meg a születéskor 3890 g volt:)
Lehet a te kicsikéd is hosszú baba, és ezért becsül a gép nagy súlyt.
Mindenesetre könnyű szülést neked:)
Szülés előtt nekem majdnem 1 kilóval mérték többnek a babámat, úgyhogy a becslés nem jön be mindig. De ha sokszor is nagynak mérték a babádat, akkor lehet ő bizony nagy baba lesz. Viszont bármennyire is ijesztő tud lenni, neked ő akkor is a kicsi-pici babád lesz és még nagy súllyal is kicsinek fog tűnni. :)
Ha holnap be kell feküdnöd, akkor a többi vizsgálat biztos kideríti, ha valóban nagy a babád.
Köszönöm mindenkinek. Nagyon izgulok és ideges vagyok.
Én nem szerettem volna nagy babát, én beértem volna 2800 grammal is. Félelmetesnek érzem és kicsit sem büszkeségnek. :(
Ugyan már, bármekkora is lesz büszke leszel rá!
Nem minden baba születik picinek, de attól még éppoly egészségesek és szépek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!