2000 gramm? Szerintetek?
Szia!
Az egyik barátnőmnek a 9.hónapra született a babája 2100g-al.Teljesen egészséges a pici és írtó könnyen meglett.Miért aggódsz a súlya miatt?Egyébként egészséges nem?Majd kint megnő.:)Sok sikert jó egészséget nektek!
Attól, hogy nyílogat a méhszájad, még sokáig bent maradhat.
Nem tudom hányadik baba, de többedszer szülő nőknél szint e természetes, hogy korán nyílik a méhszáj.
Amúgy nekem 30+2-n 1400-ra becsülték, és ez átlagos, szóval a tiéd így is nagyobbnak tűnik már. 3 hét alatt simán eléri a 2500 grammot Neked, és akkor már inkubátor sem nagyon kell...
Nekem 32 hétre 1600 és 1900 gr-ra becsülték az ikerfiaimat. (aztán 35+2 hétre 1700 és 2000 g-ra, mintha nem híztak volna semmit, azt mondták. Nem ugyanaz volt az uh-os, szerintem a második mérés nem volt jó, de ezt csak utólag mondom, akkor nagyon beparáztam. )35+5 hétre születtek, 3 nappal az utolsó uh után, 2000 és 2500 grammal. Vagyis az 1900 gr-ra saccolt 32 hetes babám 35+5 hétre 2500 grammal született, teljesen egészségesek, 18 hós huncut fickók.
Én is nyíltam az ikrekkel (és tényleg többedik terhességnél már normálisnak mondható, nekem is második terhesség volt az ikres) már a 25. héttől, 32 hetesen már a középső méhszáj is puha volt, külső egy ujjnyi. Pihenj amennyit tudsz, még túl is hordhatod amúgy.
Nekem az első lányommal 31 hetesen 1222 volt a méhszáj!Ésbnem volt nyákdugónk már!32 hetesen 2300grammra becsülték!34 hetesen 3 kilóra,onnantól mondta a doki,hogy ne is pihenjek,valszeg hamarabb fogant!Hát tettem vettem (mindent amit amúgyis) és 39+4re született 3950grammal és 61cm-vel!Szóval 8,5 hétighúztuk két ujjyni méhszájjal,és nem ispihentem!35. hét után nem is szedtem magnéziumot sem!
Szóval nyugi,ésbeszéld meg vele,hogy még maradnia kell!És maradni is fog! :)
Drukkolok!
A pocakbabám 31 hetes és teljesen zárt vagyok 2000 a méhszáj az elejétől!Még nem is keményedtem egyszer sem!Érdekes...
Drukkolok,csak pozitív sztorinak írtam a miénk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!