30 hetes terhes vagyok a védöm azt monta hogy 7 honapos terhességnek felel meg de én ugy számoltam hogy 8 taposom akkor most mennyi vagyok?
Először is:
Még csak 29 hetes vagy és nem harminc,és még 75 napod van szülésig.Számoljunk átlag 30 napos hónapokkal.Az még 2,5 hónap.Tehát még csak a 7. hónapban vagy,és nem a 8.ban.A 8.ba úgy 2 hét múlva fogsz lépni.(Akkor lesz még vissza 60 nap.)
Amúgy tök mindegy,hogy 7 vagy 8 hónapos koraszülött,ugyanis egy koraszülött mindig is az..persze mondanak ilyeneket,hogy a 7. ben nagyobb az esély mint a 8 ban az életben maradásra,de erről hivatalos statisztika nincs.Hidd el,azért bent fog ő maradni a 36. hétig:)
Szülés kalkulátor
Szülés várható időpontja: 2008-07-06
Fogamzás feltételezett ideje: 2007-10-14
Betöltött hét: 29
Hátralévő napok száma: 75
Trimeszter: harmadik
Magzat átlagos méretei:
* CRL (Ülőmagasság vagy magzat hossza): 363 milliméter
* BPD (Fejszélesség - falcsont távolság): 77 milliméter
* THQ (mellkas átmérő): 72 milliméter
* FL (combcsonthossz): 55 milliméter
* Súly: 1250 gramm
* HC (fej körfogat): 272 milliméter
* AC (has körfogat): 192 milliméter
Szia!
Az én babám is harántfekvéses volt még a 32. héten is, aztán szépen befordult már azóta. Most már 40 hetes és 5 napos vagyok, nem jött előbb. Sőőt... Szerintem csupán ettől nem lesz koraszülött, nem kellene aggódnod.
Szia! Ne izgulj, a barátnőnek a babája 39.héten fordult be, ő is harántos baba volt végig. Múlt hét hétfőn megfordult neki, és szombaton megszült. Nagyon vigyázz magatokra. Kellemes további terhességet!
23 hetes kismama.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!