Első babát várok, ti nem féltek a szüléstől, és mentek szülőszoba látogatásra?
Figyelt kérdés
28 hkm
már annyira nincs sok hátra, de én nagyon nagyon félek:S A gátmetszéstől, esetleg a császártól:S
2012. máj. 14. 16:08
21/22 anonim válasza:
Most ehhez kell alkalmazkodni és nem pánikolni, a lehetőségek adottak a felkészülésre. Minden felgyorsult, ez tény, de ezen változtatni nem nagyon lehet, most így kell megtalálni a harmóniát, hogy ne negatív élmény legyen a szülés. Fel lehet készülni és kell is lélekben és testben egyaránt, mint már írtam, ezért jó, ha olyan szakemberek segítenek, akikben bízik a kismama.
33 hetes kismama
22/22 anonim válasza:
Annál is inkább jó képben lenni, mert még mindig vannak lelkiismeretlen orvosok. A hugomat 26 óráig hagyták vajúdni úgy, hogy szinte semmit sem tágult, és semmiféle fájdalomcsillapítást nem ajánlottak fel neki. Kérdeztem, miért nem kért edá-t, azt mondta, nem tudta, hogy olyat lehet. Csak az számított, hogy mivel a kórház a természetes szülés híve, egy ilyen fogadott orvos nélküli kis "senki" ne rontsa a statisztikát, hogy náluk milyen kevés a császár. (Persze így is az lett a vége, csak 1-es és 2-es ügyeletes dokinak nem kellett bajlódni vele...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!