Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Anyukák! Akik már szültek!...

Anyukák! Akik már szültek! Mit tapasztaltatok? Van összefüggés?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi,hogy van-e összefüggés aközött,hogy milyen időpontokban aktív a baba a terhesség alatt a pocakban,és miután megszületik.Pl ha egy baba a pocakban délelőtt aktívabb, akkor születés után is aktívabb lesz délelőtt.Előre is köszönöm a válaszokat!

2012. máj. 14. 13:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

3 gyerekem van 5 3 és 1 évesek. Semmi összefüggést nem véltem felfedezni. Pedig engem is riogattak hogy na ha este 11kor élénkül meg (mert nekem így volt) akkor majd idekint is így lesz.

Hát az első gyerekem első 2-3 hónapja katasztrófa volt , a második harmadik pedig jó alvó de éjjel ébredősök voltak ( a kicsi még most is ébred éjjel 1-2szer) de PONT este 9-től olyan 12-ig nyugodtan alszik/aludt mindhárom.

Úgyhogy szerencsére nem jött be.

2012. máj. 14. 14:45
 12/12 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!Én is pont ezért tettem fel a kérdést,mert az én babám is estére,éjjelre élénkül fel.Köszönöm a válaszokat, remélem nem marad meg nála ez a szokás mert akkor nem lesznek éjszakáink!
2012. máj. 14. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!