Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen ez a babakocsi?

Milyen ez a babakocsi?

Figyelt kérdés
[link]
2012. máj. 10. 13:29
 1/10 anonim ***** válasza:
9%
fekete
2012. máj. 10. 13:34
 2/10 anonim ***** válasza:
Drága és szerintem olcsóbban is kapsz már hasonló felszereltséggel babakocsit.
2012. máj. 10. 13:35
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is drága. Ennél sokkal jobbak is vannak olcsóbban.
2012. máj. 10. 13:39
 4/10 anonim ***** válasza:

nem nagy szám...főleg ennyiért...

de ha neked nagyon tetszik, az igényeiteknek megfelel akkor vedd meg:)

2012. máj. 10. 13:44
 5/10 anonim ***** válasza:

[link]

Mi ezt vettük, ez hasonló és olcsóbb is.

2012. máj. 10. 13:49
 6/10 anonim ***** válasza:

még mindig jobb árban van mint mikor itt egy anyuka belinkelt egy 400 ezer forintos babakocsit, csak azért hogy ő itt villogtassa magát..

de biztos lehet kapni olcsóbban is, de árban akkor is jobb mint amit írtam :)

2012. máj. 10. 13:58
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem jól néz ki. Ha nem sajnálsz ennyit kiadni érte, akkor megveheted. :)
2012. máj. 10. 14:02
 8/10 anonim ***** válasza:

7., utolsó válaszoló vagyok

Egyébként szerintem ez nem is annyira drága, mi is akciósan 85e-ért vettünk 4 éve Pierre Cardint, ami hasonló funkciókkal bír, mint ez és én imádtam. Szóval szerintem ez nem annyira drága. De mindenképpen próbáld ki élőben valahol, mert a mienk pl. nem fért bele a kisebb autó csomagtartójába, csak a nagyobba, pedig lapra csukható.

2012. máj. 10. 14:04
 9/10 A kérdező kommentje:
Kedves 5.válaszoló!Írnál nekem a kocsiról, amit vettél, mert én is néztem ezt.Interneten vetted? Mekkora a mózese? könnyű tolni, kormányozni!
2012. máj. 11. 07:55
 10/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Még nem született meg a baba, de persze már próbálgattuk a kocsit. De azért leírom a tapaszatalatokat, amit eddig szereztem róla. :)

Mi az interneten kinéztük és elmentünk a boltba. Ez a bolt egy kertesház aljában van. Ki is lehet próbálni a kocsit és az eladónő megmutatja az összes funkcióját a kocsinak. Nagyon nagy a mózeskosár része, még 2 gyerek is elférne benne. :) Nagyon könnyű tolni és mivel az első kerekek nem fix kerekek így nagyon jó fordulni is vele. De lehet rögzíteni a kerekeket fix kerékké is. Hatalmas kerekei vannak és van rugó is, ami által nem kell egy kis huppanónál vagy aszfalt repedésnél megemelni a kocsit, mert könnyet át lehet tolni rajta. Sőt megmerem kockáztatni azt is, hogy talán még a villamos sinek átjárónál sem kell emelgetni. Az összes tartozékot: mózeskosár, hordozó, sportülés bármelyik irányban fel lehet helyezni a vázra. Ezen kívül van hozzá szúnyogháló, esővédő fólia, pelenkázó táska. És mindegyik része téliesíthető is, mert van lábzsák. Hatalmas nagy a babakocsi és van ám súlya, úgyhogy érdemes meggondolni, hogy milyet vesz az ember. Én pl. csak arra fogom használni, hogy lemegyek a babával sétálni vagy vásárolni, vagy elgurulunk az orvoshoz. Szerencsére ahol lakunk nagyon sok az alacsonypadlós busz, amire könnyen fel lehet tenni, de ha lépcsőzni kell vele akkor nem biztos, hogy egyedül meg lehet oldani.

Szerintem ebben a boltban elég korrektek az árak, mi itt vettünk kiságyat is meg matracot, pelenkázót na meg a kocsit és ajándékba kaptunk még egy vastag takarót is. Persze ez nem nagy értékű ajándék, de így mégsem kell vennem hűvösebb napokra takarót. :) Remélem tudtam egy kicsit segíteni. Bármi kérdésed lenne még, nyugodtan írj!

További minden jót!

Üdv: 30 hkm

2012. máj. 11. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!