Gyakorló anyukák: Ha 15 kg-ig használható egy babakocsi, azt hány hónapos korára éri el a baba?
Nagyon változó, 1,5-4 éves kor között ennyi kilók kb.
A nővérem fia 3 évesen 18 kiló volt, a lányom 3,5 éves, és 14 kg.
Fiam 1 éves, 10 kg. Ő 14 szerintem 2,5 évesen lesz.
Köszi szépen a válaszokat!!!
:)
Nagyjából 2 éves korig szokták használni a babakocsit, néhány gyerek 1,5 évesen már utálja, valamelyik még 2,5 évesen is szereti. 15 kilóig jók a babakocsik, de ennél többet is elbírnak, ráadásul jó esetben a 2,5 éves gyerek nincs ennyi kiló.
De nekünk van egy babakocsink, az olyan mint egy szekér, néha benne ült a két gyerekem + bevásárlás :) :) Nem lett semmi baja, pedig vagy 30 kiló volt benne :)
De a kis babakocsink bevásárlórészére is rá van írva, hogy 2kilót lehet berakni, ehhez képest hoztam már haza benne 10 kilónyi bevásárlást (és az ülőrészben a 12 kilós gyerekem)
változó. de szerintem is kb. 2 éves kor. mert 1 évesen 10-11 kg, utána már lassabban nő.
persze, attól is függ fiú-e vagy lány.
Szia!
Kisöcsém 5 éves, és 15 kg, párom unokatesójának a 2 éves kisfia 13 kg, szóval eléggé kiszámíthatatlan! :-)
De ha átlagos súlyú a babátok, akkor olyan 4 éves kora körülig jó, bár akkor már úgysem nagyon akar benne megmaradni :-)
36 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!